OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hyvä Jonna!

Olet hyvä ystäväni enkä aina sano sinulle suoraan, mitä ajattelen. Tänään, kun sait minut houkuteltua mukaasi vakiokirpputorillemme Kaivarin Kanuunaan, en edes osannut aavistaa, mitä tulisikaan tapahtumaan. Kerroin sinulle aamummalla, että tahtoisin säästää syksyksi hieman rahaa ja selitin jopa ylpeänä, kuinka peruutin osan nettikauppa-alennusostoksistanikin vastustettuani muiden nettikauppojen valikoimia täysin. Ja mitä menitkään tekemään? 

Ystävänäsi odotin, että olisit vähintäänkin tarttunut kirpputorilla jalkaani ja estänyt kassalle tallustamiseni jotenkin. ‘Pitääkö mun estää sua nyt?’ ei oikeastaan ole varsinainen estoysritys, vaikka kai sitäkin pitäisi sinun tapauksessani ehkä arvostaa. Toivoisin siis, että ensi kerralla huomioisit rahatilanteeni etkä heittäisi minua tuollaiseen aarrekammioon kärsimään. Varsinkin, kun et itse ostanut lopulta yhtään mitään! 

terv. uusien leopardinilkkurien suivaantunut omistaja :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA