Käydäänpä suoraan asiaan. Kahden Got2b.-tuotekassin voittajat ovat nimimerkki Rosa kommentilla:

“No voisit olla seksikkäämpi..”
Eipä tässä sitten muuta… :D

sekä nimimerkki EliZaaa, joka kommentoi näin:

Tännehän tuli sama tulos ku siulle eli “No, voisit olla seksikkäämpi.” :D

Onnea voittajille! Teille on kummallekin lähetetty sähköpostia osoitetietotiedusteluja varten. Kiitokset vielä kaikille muillekin arvontaan osallistuneille. Seksikkyysmittaria voi toki testailla edelleen tämän postauksen ohjeiden mukaan, jos oman tukan seksikkyys- eli tuuheusaste kiinnostaa. ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nyt, kun voittajat on paljastettu ja ns. pakollinen osuus postauksesta toteutettu, voin kertoa teille eräästä kampanjan kautta saamani tuotepaketin tuotteesta, joka vaikuttaa äärimmäisen kiinnostavalta. Hiusteni vaalennuksen jälkeen ärsyttävä asia nimeltä tyvikasvu on rassannut meikäläisen hermoja vielä normaalia enemmän. Pelastusta lupaa kuitenkin Beach Babe -vaalennussuihke, joka vaalentaa hiuksia 1/4 sävyasteella jokaisella käyttökerralla. Tuotteella saa hiuksiin auringonvaalentaman efektin tai juurikin vain vaalennettua tyvikasvua. Vaalennustulosta voi vielä kuulemma syventää kuivuttamalla hiukset auringossa tai hiustenkuivaajalla.

Suihke levitetään kosteisiin hiuksiin ja kammataan tasaisesti halutulla tavalla. Suihkeella saa siis aikaan myös aurinkoraitoja. Ainoa rajotus on se, että suihketta suositellaan käytettäväksi vain 2-3 päivän välein ja tätäkin saa jatkaa yhteen menoon vain 3-5 kertaa. Sen jälkeen tulisi pitää 4-6 viikon tauko, jotta hius ei rasitu liikaa. Lueskelin, että suihke sisältää todella vetoperoksidia eli mistään värihämäyshuijauksesta ei taida olla kyse. Kiinnostaisiko teitä kuulla käyttökokemuksia suihkeesta, kun olen ehtinyt kokeilla sitä?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA