Kärsin eilen puolitoistatuntisen junamatkan maalta takaisin Helsinkiin vain saadakseni hengittää raikasta ilmaa. Yskin koko matkan niin, että ihmiset vaihtoivat vaunuosastoa ja Mynthoneita kului reilu rasiallinen. Iltakin oli vielä aika tuskainen, mutta aamulla tajusin, että täällä on todellakin helpompi hengittää. Olen tänään yskinyt vain muutaman kerran eikä kurkku tunnu enää yhtään turvonneelta. Vietin päivän naapurini seurassa elämää miettien ja miesten ajatusmaailmaa pohtien. Olen viime aikoina käynyt monta keskustelua siitä, kuinka pitkän tapailun jälkeen voi tavata vanhemmat, muuttaa yhteen tai muuta vakavaa. Nämä vakavat pohdinnat toteutettiin jäätelön äärellä rannassa ja luonnillisestikaan mihinkään lopputuloksiin ei päädytty.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hävettää melkein kutsua tätä asupostaukseksi, koska ylläni on jälleen farkut ja toppi. Niin, se maailman yksinkertaisen asukokonaisuus, johon turvaudun, jos aamulla ei ole fiilistä mekolle. Menköön koko postaus siis enemmänkin fiilispostaus-kategoriaan kaikkine kuvineen ja höpötyksineen. On pieni ihme, kuinka usein tuo silkkitoppi on ylläni verrattuna siihen, kuinka harvoin se on näkynyt blogissani. Kaipa kaikilla bloggajilla on vaatteita, joita käyttää niin paljon, ettei niitä kehtaa kuvata aina vaan uudelleen blogiin. Viittaisiin erääseen leopardimaksimekkoon, mutta tällä kertaa ei ehkä tarvitse.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

toppi – Guess by Marciano

farkut – Noisy May (saatu)

varvassandaalit – Ipanema (saatu)

Varvassandaalit korvasivat tänään ballerinat ja korkokengät, koska varpaani on edelleen hieman arka kävellessä. Nyt sitä voi jo taivutella eri suuntiin eikä kävely satu. Varvas ei myöskään näytä enää mustalta, joten kaipa se paranee ihan hyvää vauhtia. Olen antanut sen vaan olla ja hoitanut sitä kylmällä, mikä tuntuukin auttaneen ihan hyvin. Nyt, kun varvas ja allergia on hoideltu, onkin hyvää aikaa keskittyä töihin, joita tuntuu riittävän hyvin syksylle asti. Blogini ja toimistotyöni lisäksi nappasin työpaikan eräästä myymälästä, joten pysynpähän ainakin kiireisenä. Tapahtumarikasta syksyä odotellessa siis! ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA