Oi, seksikkyysmittari minkä teit! Pääsin mukaan Indiedaysin Got2b.-kampanjaan ja osana kampanjaa piti testata, kuinka seksikäs eli tuuhea oma kampaus on. Kampanjan kautta saamani tuotepaketin avulla kampaaja opetti minut loihtimaan tuuhean kampauksen. Avainsanat tuuheuteen olivat kronologisessa järjestyksessä hiusten pesu tuuheuttavilla hiustuotteilla, hoitoaineen kokonaan pois huuhteleminen, tyveen suihkutettava muotovaahto, hiusten föönaus pää alaspäin, lempeä tupeeraus, hiuspuuteri tyveen pöyhien ja kevyt hiuslakka kiinnittämään koko komeuden. Tuo hoitoainevinkki on vailla vertaa, sillä kampaajan mukaan n. 95 % naisista ei huuhtele hoitoainetta kokonaan pois, minkä vuoksi hiukset latistuvat ja tuntuvat jopa rasvaisilta.

IMG_5425tuuhea tukka

IMG_5486

Pakko muuten sanoa, että tuon suihkutettavan muotovaahdon ansiosta hiukseni tuoksuivat koko päivän Muumi-limonadilta. Ihanaa! Luonnollisesti kokeilin heti nämä kuvat itselleni saatuani, kuinka hyvän tuloksen saisin kampauksellani Got2b. 2sexy -sovelluksesta. Valitsin sovellukseen kuvan, joka on otettu mahdollisimman suoraan edestä, jotta skannaus onnistuisi hyvin. Sovellukseen voi ladata kuvan joko tietokoneelta tai Facebook-profiilistaan, mutta jos valmista kuvaa ei ole, sen voi napata kätevästi suoraan sovelluksessa webcamin avulla. Kuva skaalataan sovellukseen sopivaksi asettamalla hiusraja ja leuka oikeille kohdille ja zoomaamalla kuvaa. Se on kuitenkin helppoa, koska minäkin onnistuin!

ID_moumou_sexy

seksikkyysmittari

5

Seksikkyysmittarin tulos oli niin huono, etten ensin meinannut jakaa sitä seinälläni. Toivotankin teille parempaa onnea, sillä nyt kannattaa kokeilla sovellusta omalla kuvallaan. Osallistut nimittäin kosmetiikka-arvontaan testaamalla sovellusta ja kertomalla oman tuloksesi tämän postauksen kommenttiboksissa. Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan kaksi (2) upeaa Got2b.-tuotekassia ja yhden tuotekassin arvo on noin 50 euroa. Osallistumisaikaa on koko viikonloppu eli maanantaihin 24.6.2013 kello 12:00 asti. Oman seksikkyystasonsa voi testata siis täällä!

Psst! Sain lohdutukseksi epäseksikkyydestäni minulle kustomoidun biisin lisäksi tuon alla olevan kuvan. Heti helpotti. ;)

posterNoSexy