OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pitkä valkoinen mekko saattaa tuoda mieleen hääpuvun. Varsinkin jos mekosta kertovan postauksen aloittaa kuvalla, jossa piilottelee salaperäisesti hymyillen morsiuskimpun kukkakimpun takana. Valitsin tämän mekon aiemmin tänä vuonna mustana stailauskeikkapalkkioksi, mutta samalla halusin mekon itselleni myös valkoisena. Valkoisen mekon stailaaminen pois häämekko-leimasimen alta tuntui kiinnostavalta haasteelta, joten päätin yrittää sitä. Vaikka blogissani vilahtelee paljon meillä lyhyille sopivia maksimekkoja, niiden löytäminen ei ole missään nimessä kuitenkaan helppoa. Siksi tartun jokaiseeen tilaisuuteen levittää sanaa meille lyhyemmille tytöille sopivista mekoista.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

mekko – Vero Moda (saatu)

sormus – H&M

liivi – SheInside (saatu)

kengät – Couleur Pourpre (saatu)

Lähdin stailaamaan tyttömäistä mekkoani mustilla asusteilla ja pienellä kimalluksella. Yhdistin tuon prätkäliivin aiemmin hiean aivan eri tavalla (paitsi ehkä värien puolesta), joten yllätyin siitä, miten kivasti se sopi maksimekonkin seuraksi. Asun väripilkuiksi valitsin turkoosia sormuksen muodossa ja punaista taas lisäsin huulimeikkiini. Hiukset olivat kampaajan aamulla laittamat, joten niille en tehnyt oikeastaan mitään. Pidin tästä korruptioasustani niin paljon, että mietin, löytyisikö kaapistani lyhyempää valkoista mekkoa tuon maksin tilalle. Oli nimittäin aikamoisen kuuma tuolla helmanpituudella!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Asukuvista voi bongata myös uudet ballerinani. Ihastuin niihin ihan salamana, sillä pääkallorakkauteni on kaikkea muuta kuin laimenemassa. Vaikka pääkallokoristeiset ballerinat ovatkin ehdottomat suosikkini, Couleur Pourpre -merkin muutkin ballerinat ihastuttivat. Koska mustia ballerinoja kuitenkin kuuluu meikäläisellä vähintään se yksi pari kesässä, valitsin Sarenzan kuukausittaisella lahjakortillani juuri nämä rokkibaltsut. Eikä muuten kaduta yhtään, sillä kokoa liian isoina tilaamani ballerinat ovat tismalleen oikeaa kokoa niinä päivinä, kun yllätyshelle ja kilometrien vaeltaminen kaupungilla turvottavat jalat puolta kokoa isommiksi. :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA