Nyt tulisi pieni tapahtumavinkki ennen candyshop.fi -arvonnan voittajan paljastamista. Huomenna maanantaina järjestetään Lönnrotinkadulla Helsingissä kosmetiikkatapahtuma, jonka FB-tapahtumasivun löytää tämän linkin takaa. Tapahtuma kestää kello 15-18 ja se järjestetään yhteistyössä candyshop.fi -nettikaupan ja Maskeerauskoulu Makerin kanssa. Tapahtumassa on mm. kaikki Butter London -kosmetiikat -50% ja Jemma Kidd -kosmetiikat -40%. Samalla pääsee näppärästi vaikkapa minimanikyyriin ja tietysti tutustumaan Makerin tiloihin.

SONY DSC

Ja annetaan raikuvat aplodit nimimerkille Anzkura, joka voitti juuri itselleen reilun kassillisen kosmetiikkaa, jota voi ihailla tarkemmin tuosta yllä olevasta kuvasta. Voittajan arvontakommentti kuului näin:

http://www.candyshop.fi/hiukset/hoitoaineet/voluminous-conditioner.html

Tämä kiinnostaisi!Toimisikohan mun hentoon luonnonkiharaan hiukseen..?;)Ihana arvonta by the way!:)

Onna voittajalle, sinulle on lähetetty jo aiemmin sähköpostia osoitetiedusteluja varten. Kiitokset myös kaikille muille arvontaan osallistuneille. Muistakaahan myös tämä käynnissä oleva kilpailu, josta voi voittaa itselleen upeat kuulokkeet ja kosmetiikkaa. Palkintoja arvotaan peräti kolme eli voittomahdollisuudet ovat hyvät! :)