Koska kamerani akkulaturi jäi Kylmäkoskelle ja akku on käytetty tyhjäksi viimeiseen pisaraan, en voi ottaa teille muutamaan päivään uusia kuvia. Nyt on hyvä aika keskittyä hetkeksi jonkun muun ottamiin kuviin ja ah, millaisia kuvia ne ovatkaan. Tappoflunssani ensimmäisenä päivänä sain nimittäin kunnian toimia mallina blogini hienoimmissa asukuvissa ikinä. Olen niin innoissani kuvasarjasta, että en ole ikinä ollut! Täytyy kuitenkin heti alkuun tunnustaa, että kuvauksissahan shortsihaalaristani oli yksi nappi liikaa auki. Tarkoitukseni ei siis ollut näyttää noin “antavalta”, mutta eipä sille voi enää mitään. Tykkään kuvistani aivan mielettömästi silti! Siitä kertoo myös huutomerkkien määrä tässä postauksessa. Pahoittelen!

Indiedays_moumou_1_Olli_Keskinen_Photography_alfa

playsuit – Zara

vyö – 2nd hand

hattu – Guess by Marciano

kengät – Minna Parikka

Koska kuvaukset olivat osa Indiedaysin ja Asusin yhteistyökampanjaa, kuvissa vilahtelee paljon elektroniikkaa. Pääsin finaaliin katumuotikuvakampanjassa näillä kuvillani ja jatkoin finaalikuvissani samaa vaaleaa linjaa pukeutumisessani. Jokaisesta finaalibloggaajasta on äänestyssivulla kolme kuvaa ja kutakin niistä voi äänestää kerran. Äänestys päättyy tämän kuun lopussa eli 30.6.2013. Tämän jälkeen Indiedaysin ja Asusin raati valitsee lopullisen voittajan. Yleisön äänet ovat tässä tukena, joten muistakaa äänestää.

Kisan voittaja julkaistaan heinäkuun ensimmäisellä viikolla ja palkitaan Asus Transformer Book TX300 -koneella (arvo 1399 euroa). Myös äänestäjien kesken arvotaan samanlainen tietokone! Tietokonetta kuvaillaan näin: “ASUS Transformer Book on maailman ohuin Windows 8 -taulutietokone, jossa on kolmannen sukupolven Intel® Core™ i7 -suoritin. Laitteessa yhdistyvät taulutietokoneen ja kannettavan parhaat ominaisuudet yhdessä, kevyessä paketissa. Multi-Touch -teknologiaa hyödyntävä Full HD IPS-näyttö tarjoaa kristallinkirkkaan värimaailman sekä laajat katselukulmat. Yhteistyössä Bang & Olufsenin kanssa kehitetty ASUS SonicMaster -teknologia takaa uskomattoman, elokuvateatteritason äänentoiston.

Indiedays_moumou_2_Olli_Keskinen_Photography_alfa

Indiedays_moumou_3_Olli_Keskinen_Photography_alfa

Indiedays_moumou_4_Olli_Keskinen_Photography_alfa

Valokuvaajanani toimi Twice Helsinki -tiiminsä kanssa Olli Keskinen, joka osoittautuikin varsin päteväksi työssään. Varsinkin kuvausasennot olivat luovia. Meikäläisen poseerausasennot demonstroitiin minulle hienosti ja kuvaukset olivat poikien selkeiden visioiden ansiosta nopeasti ohi. Ainoa tahmea kohta kuvauksissa oli siinä vaiheessa, kun jouduin kiipeilemään eräälle reunalle korkokengissä niin, että pienikin horjahdus olisi heittänyt minut ja tietokoneen mereen. Naureskelen aina mallityttöjä, jotka tosi tv -sarjoissa pelkäävät ötököitä, vuoristoratoja ja vaikka mitä, mutta nyt ymmärrän, että se muutaman kymmenen sekunninkin tsemppaaminen voi olla ylivoimaista. Kaikki kunnia siis heille! Tiputusta mereen oli n. 3 metriä, mulle se oli liikaa tällaiselle kauhistelijalle.

Kuvaajapojille tahtoisin antaa kiitosta myös asustani otetuista yksityiskohtakuvista. Monilla bloggaajilla menee pitkä aika kouluttaa poikaystävät kuvaamaan asusta enemmän kuin kaksi kuvaa ja myös niitä yksityiskohtia, mutta ammattilaisina nämä ihanat pojat ehdottivat tätä itse. Kyllä siinä tippui bloggaajalta leuka maahan onnesta. Meikkini ja hiukseni kuviin laittoi muuten taitava Sharon. Iso kiitos myös hänelle, sillä kamalasta flunssasta ei ole kuvissani tietoakaan. :)

Indiedays_moumou_5_Olli_Keskinen_Photography_alfa

Indiedays_moumou_8_Olli_Keskinen_Photography_alfa

Indiedays_moumou_7_Olli_Keskinen_Photography_alfa

KUVIANI VOIT ÄÄNESTÄÄ TÄÄLLÄ! ♥

Indiedays_moumou_6_Olli_Keskinen_Photography_alfa

ASUS_FinnishOnlineCampign-Indiedays_900x183px_Banner-TransformerBook-700x142

(kuvat Twice Helsinki / Olli Keskinen)