OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yllä olevassa kuvassa näette vilpittömän onnellisen ihmisen hymyn. Sellaisen ihmisen, joka on vuodenvaihteessa palkinnut itsensä veronpalautusrahoilla ja ostanut salaa unelmiensa laukun. Laukku on odottanut puoli vuotta vaatekaapissa laukkuhyllyllä lumien sulamista, loskan katoamista ja kevätsateiden laantumista. Nyt laukku pääsi vihdoin käyttöön, kun sen tuhoutumista ei tarvitse pelätä joka sekunti. Totta puhuen laukun materiaali on samaa kuin autojen istuimissa, joten sen kesto on mielettömän hyvä ja puhdistaminenkin helppoa. Äidinvaistoni taisivat vaan päästä heräämään laukun kohdalla pahemman kerran, kun suhtaudun siihen jotenkin hysteerisesti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

mekko – Rosebullet

laukku – Lancel

kengät – Bronx

Rakastan tuon laukun pitkää kitarahihnaa, punottua kantokahvaa ja täydellisen punaista väriä. Brigitte Bardot’n nimeä kantavaan mallistoon kuuluvan laukun sisältä löytyvät taskut on nimetty BB:n suosikkipaikkojen mukaan. Vuorikangas on tyyliin sopivasti klassista, puna-valkoista ruutukuviota. Ja nuo tupsut, ah! Tarvitseeko edes muistuttaa suuresta rakkaudestani tupsuja ja hapsuja kohtaan? Tämän laukun saisi enemmän tyyliini sopivaksi vain sillä, että se maukuisi kissan lailla. Ja sekin muuten onnistuu, sillä puhelimeni soittoääni on hempeää maukumista, joka kantautuu ihanasti laukun uumenista puhelimeni soidessa. Taidan seota onnesta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yleensä kerron asukuvien yhteydessä päivän tapahtumista, mutta tämä kurkkukivuntäyteinen maanantai koostui aikalailla yskimisestä ja työtapaamisista, joten laukku saa nyt täyden huomioni. Odotan kyllä innolla, että saan työasiani siihen pisteeseen, että voin kertoa niistä täälläkin. En oikein jaksaisi selittää päivän syömisiäni arkikuulumisina, joten on kiva, että saan jossakin vaiheessa kertoa myös sen, mitä tänne oikeasti kuuluu. Nyt eletään outoja aikoja, sillä olen ihan pienen ajan sisään saanut muutamankin työpaikkatarjouksen sekä blogini että siviilielämäni osalta. Vielä muutama kuukausi matalaa profiilia ja sitten saan taas olla avoin. En malta odottaa! :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(kiitos kuvista Veeralle)