Kun minua pyydettiin mukaan Pantenen Treatover-blogikampanjaan, epäröin aluksi. Kymmenen viikkoa ja kymmenen postausta samasta aiheesta tuntuu jo bloggaajasta hurjalta, joten oli pakko miettiä, miltä se tuntuu lukijoista. Kukaan ei olisi jaksanut seurata kymmenen viikon ajan höpinää siitä, miten hiusnaamion tehon huomaa hiljalleen jatkuvassa käytössä. Onnekseni kampanja oli kuitenkin suunniteltu niin, että joka sunnuntaille oli oma aihe tai näkökulma, josta hiuksia käsiteltiin. Niinpä uskaltauduin mukaan Suomen edustajaksi enkä ole katunut hetkeäkään. Alla olevalla videolla kerron fiiliksistäni ja hiusnaamiokauden tuloksista enemmän. Äänenlaatu ei ole kovin hyvä, mutta ehkä te muutaman minuutin jaksatte pinnistellä kuullaksenne.

Kampanjan aikana käytin aluksi hiuksnaamiota tai tehohoitoa kerran viikossa. Noin puolessa välissä kampanjaa hiuksiani vaalennettiin radikaalisti ja päätin lisätä enemmän hiusnaamiotuokioita viikkorutiiniini. Tällä hetkellä naamioin hiukseni kahdesti viikossa. Toisella kerralla käytän miedompaa tehohoitoa ja toisella hyvin hoitavaa hiusnaamiota. Kyllä, tuota viininpunaista purkkia, joka blogissani on hurjasti seikkaillut. Hiukseni ovat suunnilleen samassa kunnossa kuin kampanjan alussa, mikä on hyvä asia, sillä vaalennusprosessin ja koko ajan vaan kuumempana porottavan auringon odotettiin tekevän hiuksille tuhoja. Olen onnistunut säilyttämään hiusteni hyvän kunnon haasteista huolimatta ja se on hiusnaamioiden ansiota!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nyt, kun tiedän, millä pidän hiukseni hyväkuntoisina, voinkin keskittyä niiden stailaamiseen. Hiusteni kohtalo on tällä hetkellä sen verran auki, etten osaa kertoa kuin siitä, mitä niiden koko ajan vaan enemmän vaalenevalle värille tulee tapahtumaan. Otan muutaman viikon päästä vaaleita raitoja tyvikasvua hämäämään, mutta hiusten tuleva malli on vielä kysymysmerkki. Olen selaillut kuvia lyhyistä hiuksista (tämän postaukseni inspiroimana), mutta huomattuani, että hiukseni kasvavat nopeasti, mietin myös pitkän tukan kasvattamista takaisin. Pitkässä tukassa erikoisemmatkin värit ovat enemmän edukseen. Toisaalta taas lyhyempi malli toisi kivaa vaihtelua ja se tukka kasvaa tosiaan takaisin sitten, kun lyhyt malli alkaa kyllästyttää. Elämä on liian lyhyt tylsiin ratkaisuihin ja nössöilyyn.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kiitokset vielä tähän postauksen loppuun minut kampanjaan halunneelle Pantenelle, mahtavalle hair coachilleni Anne Flinkille sekä tietysti teille kaikille ihanille, jotka jaksoitte viikosta toiseen  tukkateemaisia sunnuntaipostauksiani lueskella (ja katsella sitä hämmentävää liikkuvaa banneria blogissani). Kirjoittelen kyllä vielä jatkossakin blogiini erilaisia hiusjuttuja kampausohjeiden, kampaamoreissuraporttien ja tietysti tuotesuositusten muodossa, mutta tuskin enää näin säännönmukaisesti. Saattaa tosin olla, että viikottaista postausrutiinia tulee sen verran kova ikävä, että keksin uuden postaussarjan tämän kampanjan tilalle. Ehdotuksia aiheesta otetaan vastaan kommenttiboksin puolella!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Psst! How’s your hair? -sivustolla on julkaistu hemmottelukilpailun voittajan nimi. Jos osallistuit kilpailuun, kannattaa käydä kurkistamassa, suosiko onnetar juuri sinua. Palkintonahan on upea hemmotteluviikonloppu Helsingin keskustassa ystävän kanssa. Onnea voittajalle! :)

(hiusnaamio saatu)