Myöhään illalla luokseni saapuvan yövieraan innoittamana päätin tänään, että syksyiset/talviset murretut sävyt saavat nyt hetken huilia jäähyllä, joten piilotin värikkäät sisustustyynyni ja torkkuviltin syvälle säilytyskaappien uumeniin. Jätin vaalealle päiväpeitolleni seuraksi vain valkoiset tyynyt ja kaivelin noin tuhatkertaiseksi venyvän sisustuspeitteenikin pitkästä aikaa esille. Rakas mattokin vaihtui vielä murretusta raidallisesta kirkkaanpunaiseen. Kyllä vaan virkistää vaitaa kodin värimaailmaan aina välillä, vaikka en mitenkään erityisesti sisustamisesta olekaan kiinnostunut. Vasta nyt tuntuu, että kesä on todella alkanut.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Psst! Ei, en aio kiinnittää lintuasetelman keskelle sinne kuuluvaa kellotaulua. Koskaan. :)