OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ryhdistäydyin tänään suunnilleen puolen päivän aikaan ja kävin ottamassa naapuristani asukuvat Kaivopuistossa. Jonna testasi pikkuveljensä häihin suunniteltua puhetta minuun jo aiemmin ja toimihan se kuin häkä. Mietin, etten varmaan koskaan pystyisi pitämään pikkusiskoni häissä puhetta. Ulvoisin vaan suoraa huutoa jossakin juhlapöydän alla tunnemyrskyn kourissa. Tunnemyrskyn kourissa oltiin myös kuvaushetken jälkeen, kun neiti innostui hieman kesästä. Aina välillä riehumiseni keskeytti räjähtävä yskä, mutta siitähän selvisi vain yskimällä. Pöllöbanaani nakitettiin hovikuvaajaksi, kun minä ja seitsemän kääpiötäni poseerasimme.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jos leopardimaksimekko on päälläni neljänä päivänä viikossa, tämä musta hame hoitaa jumitusvaatteen hommaan loppuina kolmena päivänä. Olen käyttänyt tätä myös midihameena, mutta jotenkin hameen raskas rakenne toimii kivasti mekkona. Helma ei nouse helposti tuulen mukana, vaan laskeutuu kauniisti. Ainut heikko kohta on tuo resosi hameen vyötäröosassa eli “mekon” yläreunassa. Se ei ole imartelevin mahdollinen, mutta sille nyt ei voi mitään. Maailmassa on isompiakin aiheita huoleen. (Kuten tämä rasittava yskä.)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

hame mekkona – H&M

vyö – 2nd hand

sormus – SheInside (saatu)

kengät – Minna Parikka

Kuvaushetken jälkeen suuntasimme rantaan jäätelölle. Jäätelö oli kyllä hyvää, mutta kukahan siihen on keksinyt laittaa niin paljon väriaineita? Käteni olivat aivan keltaiset herkuttelun jälkeen! Ei muilla jäätelömerkeillä ole tällaista ongelmaa, mutta Helsingin jäätelötehdas on tässä asiassa aivan omaa luokkaansa. Muutenkin irtojäätelöpallojen hinnat alkavat olla aika hurjia, vaikka ne eivät vielä kauhistutakaan yhtä paljon kuin huvipuistorannekkeiden hinnat. No, kesäkiukuttelu sikseen ja ulos auringosta nauttimaan. Loppupäiväksi olisi suunnitteilla pieni turistiretki erääseen Helsingin nähtävyyksistä. Huomenna palaillaankin sitten blogin pariin viimeisen Treatover-postauksen muodossa. Siihen asti heipat ja jäätelöpusuja! :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA