OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

mekko – Vero Moda (saatu)

liivi – Choies (saatu)

sormus – Spirit 

rannekorut – eBay

Tässä postauksessa on kaksi pääpointtia. Ensimmäinen pointtini on se, että tämä pönötysasukuvista eroon opetteleminen on oikeastaan julmetun hauskaa! Äitini kehittyy koko ajan kuvaajana ja näistä asupostauksista tulee huomattavasti monipuolisempia lukea. Tänään ulkona on vaan niin kaunis ilma, että tämä tekstiosio jää valitettavasti lyhyehköksi. Ehkä siinäkin tapauksessa vaihtelu voi virkistää. Aina ei jaksa lukea kilometripostauksia, vaan joskus vaan kaipaa jonkinlaista virikettä päiväänsä. Silloin pienimuotoinen kuvaspämmäys blogissa on paikallaan.

Toinen pointtini taas on se, että varautukaa tuon mustan maksimekon yliannostukseen tänä kesänä. Mekkoa jaettiin Bestsellerin lahjakassissa, joten suuri osa Suomen tyyli- ja muotibloggaajista omistaa sen nyt mustana tai harmaana. Mekossa ei itsessään ole silti mitään vikaa, älkää siis ymmärtäkö pointtiani väärin. Oikeastaan päinvastoin, sillä ainakin minusta se on imarrellut varsin erilaisia tyylejä ja vartaloita. Kunhan vaan varoitin, jos joku alkaa miettiä, mikä tarina “bloggaajamaksimekon” taustalla onkaan. :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA