OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Camilla Mikamalta Fashion Stock Sales -tapahtumasta ostettu punainen mekko esiintyikin jo asukuvissa olkainten kanssa ja vyötettynä, mutta mekon idea on, että sitä voi käyttää muutamallakin eri tavalla. Noiden jo julkaistujen asukuvien yhteydessä pyysin kuvaajaa nappaamaan myös muutaman kuvan mekosta “pallomuodossa” eli olkaimet piiloon taitettuina. Aamulla voi siis miettiä, tahtooko korostaa vyötäröä vaiko sääriä ja muokata sitten mekkoa päätöksen mukaan. Itse kapinallisena tykkään molemmista tyyleistä vaikka lyhyenä ja ei-tasapaksuna saisin muka käyttää mekkoa vain vyöllä. Ja ketut, sanon minä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Red Forest- malliston rakentuu tuubista, jonka päälle kaksi osiota raskaahkosti laskeutuvat. Minä tietysti henkisenä insinöörinä pohdiskelin heti, voisiko noita osioita pukea niin, että tästä saisi vielä playsuit-tyylisenkin asun, mutta ehkä tyydyn vain monikäyttöiseen mekkoon. Viskoosisia monitoimimekkoja oli myynnissä myös mustina, mutta yllättäen tämä punainen väri tuntui enemmän omalta. Mekon muoto pääsee kymmenen kertaa paremmin oikeuksiinsa värillisenä ja punainen nyt vaan sattuu olemaan maailmankaikkeuden kaunein väri. :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA