To Die For Swimwear -arvonta on päättynyt ja sain vihdoin voittajavalinnan itselleni. Voittajaksi he arpoivat nimimerkin Pilvi, joka kommentoi arvontaa näin:

Ahh ehdottomasti nuo sugar daisyt!! Toi väri on niiin ihana :) ja varmasti on ihania sunkin bikinikuvat!

Onnittelut voittajalle! Sinulle on lähetetty sähköpostia osoitetiedusteluja varten. Kiitokset myös muille arvontaan osallistuneille. Seuraavaksi olis tulossa koruarvonta, kunhan laiska bloggaaja jaksaa sellainen tänne rakennella.

To_Die_For-6955.jpg_0_0_100_100_780_520_100.jpg_0_0_100_100_780_520_100

Psst! Tuo bikinikuvajuttu taidettiin käsittää hieman väärin. Kyseessä ei siis ole pelko siitä, että ihmiset arvostelisivat minua täällä, vaan sellaisten kyseenalaisten sähköpostien lisääntyminen. Jo kesä ja vähenevät vaatteet aktivoivat valitettavasti nuo miehet, joista on jostakin syystä ihana ahdistella minua sähköpostitse kertomalla asioita, jotka tuottavat oksennusrefleksin meikäläiselle. Hrr! :/

(kuva täältä)