Nina heitti minua hauskalla haasteella, joka pohjautuu erään suomalaisen elokuvan ihmisten tietoisuuteen levittämään peliin. Pelissä saa pisteitä siitä, jos ei ole koskaan tehnyt jotakin, mitä kaikki muut taas ovat tehneet. Blogihaasteversio tuosta pelistä kuuluu näin: “Jokainen haasteen saanut keksii kolme asiaa itsestään joiden uskoo olevan niin erikoisia tai poikkeuksellisia että voisi noilla jutuilla “päihittää” kanssabloggaajat. Kun kolme asiaa on keksitty haaste heitetään eteenpäin viidelle bloggaajalle joiden täytyy vastata kysyjälle ja haastaa seuraavat viisi tyyppiä.

Mä en oo koskaan…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

… maistanut tupakkaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

… halunnut hiustenpidennyksiä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

… luntannut kokeessa.

Pistän haasteen eteenpäin bloggaajille, joita en vielä kovin hyvin tunne, sillä tiedän bloggaajaystävieni vahvuudet ja häviän esimerkiksi Sallalle aivan heittämällä tässä pelissä. Varsinkin, jos puhutaan kynsien huoltamisesta ja leikkaamisesta. Tai siis Sallan tapauksessa leikkaamattomuudesta. Tämän haasteen saavat minulta siis ihanaiset Joanna, Kaisa ja Kristiina. Mitenkäs muuten on teidän laitanne? Löytyykö sieltä ruudun takaa tyyppejä, joiden kanssa ollaan samiksia? Mitkä ovat teidän valttikorttinne tässä pelissä? :)

Psst! Omaa Olympus-kameraa kaipaavien tai kameraansa lisäosia himoavien kannattaa kurkistaa tämä sivusto. Tarjoukset ovat voimassa enää tänään!