Viimeinen kokonainen päivä Nizzassa alkaa olla valitettavasti kohta ohi. Tänään on käyty niissä paikoissa, joihin on aiempien päivien aikana vain vilkuiltu ujosti sisään. Puheenaiheina on käsitelty niitä hieman arempiakin aiheita, joita ei ehkä aina kahvipöydässä nosteta esille. Voisi sanoa, että yhteinen loma syventää ystävyyttämme ja vahvistaa kahden ihmisen välistä sidettä aika tehokkaasti. Se kertoo jo paljon, että kun toinen meistä aloittaa lauseen, toinen on juuri miettinyt saman lauseen sanomista ääneen. Tästähän on seurannut monta aika hulvatonta hetkeä matkan aikana. Ehkä tässä naapurisuhteessa vietetään jo jopa hieman liikaa aikaa yhdessä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aiemman postauksen mekostakin löytyi tänne blogin puolelle onneksi parempia kuvia. Kaupunkireissuja olen taivaltanut täällä puolikuolleissa ballerinoissani, mutta korkokengät on vaihdettu ravintoloihin lähes poikkeuksetta. Eipä tule ihan niin lusmu olo, kun lomalla edes hieman panostaa ulkonäköönsä. Meikkiä en juurikaan käytä noiden ripsipidennyskokeilujen vuoksi, mutta mm. huulipunaa täällä on tullut opeteltua käyttämään normaalia enemmän. Noihin vaaleampiin hiuksiinkin alkaa ehkä hiljalleen tottua. Ehkä tämä loma tekee hyvää, kun ymmärtää taas, että tunnelma voittaa ulkonäön 100-0.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
mekko – SheInside (saatu)

laukku – Minna Parikka

kengät – China Girl

Nyt olisi sitten aika nukkua viimeiset yöunet hotellissa. Tämä sänky on siitä outo, että kaikkina iltoina olen nukahtanut ajatukseen siitä, kuinka typerä patja on ja kuinka ärsyttäviä tyynyt ovat. Se on kuitenkin ollut vain harhaa, sillä tuskin nukkuisin täysin heräilemättä yöllä, jos tyynyissä tai sängyssä olisi jotakin vikaa. Nukun täällä kuin pieni porsas ja herään vasta, kun sänkykumppanini kääntää aamulla kylkeään. Ei huono loma, vaikka itse sanonkin! Ystävän kanssa on kiva matkustaa, kun ei tarvitse stressata parisuhderiidoista. Vain siitä, mihin aikaan se kello laitetaan aamulla soittamaan. ;)