OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Siinä, missä edellisessä postauksessa keskityin onnellisiin tunteisiin täällä Nizzassa, voin nyt valottaa matkamme toista puolta. Pelkoni korkeita paikkoja kohtaan ei suunnitelmieni mukaan todellakaan parantunut Suomen korkeimmalla benji-hypyllä aikanaan, vaan taisi jopa pahentua vielä entisestään. Täällä se nousi pintaan. Pysähdyimme eräänä iltana rantabulevardille ottamaan kuvia ja Jonna pyysi minua istumaan kaiteelle omaa kuvaani varten. Jo nojatessani kaidetta vasten, sisälläni tulvahti pelko ja huimaus yllätti. En vaan pysty edes katselemaan maisemia korkealta! Kameralle tallentui muutaman rauhallisen kuvan lisäksi myös reaktioni tappavaa rantakivikkoa kohtaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

On kiva olla matkalla toisen bloggaajan kanssa, kun kuvia tulee räpsittyä kunnolla. Muistoja matkasta tallentuu aivan erityisen paljon, kun kauniita maisemia onkin kuvaamassa yhden sijaan kaksi lomailijaa. Rakastan selailla kuvia menneiltä lomilta, joten on kiva, että niitä löytyy tietokoneelta runsaasti. Ainut, mikä harmittaa, on se, ettei kumpikaan ottanut mukaan objektiivia, jolla olisi voinut kuvata täältä kivoja videoita muistoksi. Se oli kuitenkin alunperin osa lomasuunnitelmaamme. Tuo yhteiskuvamme ei muuten mennyt aivan nappiin, mutta ainakin sitä yritettiin. Krhm.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Korkeista paikoista huolimatta koen edelleen raikasta rakkautta tätä paikkaa kohtaan. Meri on ihana, ihmiset samoin. Tänään vaan on se surullinen päivä, jolloin tajuaa, että lähtö takaisin kotiin on jo huomenna. Tahtoisin niin jäädä tänne vielä. En lomaile kovinkaan usein ulkomailla, joten nämä pienet irtiotot arjesta tuntuvat aina niin kovin erityisiltä. Onneksi sinne Suomeenkin on kuulemma luvattu loppuviikolle kivasti lämpöasteita ja aurinkoa. Harmi vaan, ettei tätä ihanaa tunnelmaa voi varmaankaan tuoda mukanaan kotiin. :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(mekko saatu SheInsidelta)