Eilinen ilta ja viime yö tuli vietettyä varsin tiukasti muodin parissa. Illan juhla-aiheena oli suunnittelija Mirkka Metsolan ja kuvataiteilija Rita Hillin yhdessä toteuttama Snow White -mallisto, joka meille G18-talossa esiteltiin. Muotinäytöksestä ei ole juurikaan kuvia yhden suosikkiasuni lisäksi, mutta mallistosta voi lukea lisää ja katsella enemmän kuvia esimerkiksi Pupulandian tontilta täältä. Näytöstä oli mukava seurata, kun Silver ohjasi minut ja pomoni eturiviin. Vieressäni istui ehkäpä maailman suloisin pieni tyttö, joka kuvasi näytöstä äitinsä puhelimella. En kehdannut kuvata tyttöä, mutta keskityin ehkä jopa liikaa pienen söpöliinin tekemisiin mallien asunvaihtojen välillä. Hei, meikäläisellä on sittenkin sydän!

snow whiteOLYMPUS DIGITAL CAMERAmirkka metsola snow white

Illan seuranani pomoni lisäksi olivat suloinen Kaisa sekä myös illan kuvaajana toiminut yövieraani Veera. Odottakaapa vain, kun Kaisa postaa illan asunsa blogiinsa. Asukokonaisuus oli aivan mieletön! Oikeastaan koko ilta oli mieletön, sillä paikalla oli niin paljon tuttuja, että joka nurkalta löytyi juttuseuraa. Näissä muotikuvioissa tutustuu helposti uusiin ihmisiin ja hauskaa on se, miten melkein kaikkien kanssa tuntuu heti löytyvän yhteinen sävel. Kai se yhteinen intohimo yhdistää niin, että samanhenkiset löytävät toisensa helposti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

moksuOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tuo yllä olevassa kuvassa poseeraava poikaryhmä on muuten Fe’Fellas. Kannattaa googlettaa poikien tanssivideoita, leukani tippui lattiaan heidän huikeasta esityksestään. Miten kukaan voi olla niin taitava! En yleensä arvosta tanssiesityksiä, mutta nyt kyllä liputan tämän ryhmän puolesta täysillä. Illan aikana otettiin muuten myös asukuvat, mutta huomasin vasta kotona, että ne ovat hieman pikselimössöä. Postaan ne nyt kuitenkin, sillä pidin asustani. Ärsyttää vaan, kun pyrkii aina mahdollisimman hyviin kuviin ja sitten käy näitä kämmejä, jotka huomaa vasta tietokoneen näytöltä. Pienet kuvat kamerassa vaikuttivat ihan hyviltä ja tarkoilta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

mekko – Guess

kengät – China Girl

Illan asunani oli uusi “blondimekkoni”, jonka ostin Ideaparkin Guess-myymälästä. Mekon kaveriksi väsäilin asiallisen nutturan ja kihartelin hieman etuhiuksiani. Kengät olivat mustat peruskorkkarit, jotka ovat kenkäkaappini ehdottomasti käytetyimmät kaverukset. Ilta oli ihana, sillä muotinnäytöksestä jatkoimme vielä höpöttelemään Vin-Vin -viinibaariin. Terveisiä muuten Mäkkärin yövuorossa olleelle myyjälle. Vinkkinä vaan, että ei ehkä ole korrektia huutaa koko salin kuullen kassalla, jos jonkun kortti ei toimi, että: “Tällä ei voi maksaa, kun sun tilillä ei taida olla rahaa!” Rehellinen saa olla, mutta ei tyhmä. ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA