Viikon paras löytö tapahtui Huuto.net-sivustolta, kun törmäsin siellä naapurini Jonnan suosikkikenkäpariin. Rehellisyyden nimissä tosin eri värissä, sillä Jonnan pariskunta on väritykseltään pinkki ja minun löytöni ovat mustat. Yksityiskohdat ovat molemmissa kullanväriset eli kovasti mieleeni. Minna Parikan Cherry-avokkaat on myyty loppuun ja poistettu kaupan valikoimista ajat sitten, joten onnetar oli jälleen mukana etsinnöissäni. Tai oikeastaan selailuissani, sillä en oikeastaan etsi mitenkään aktiiviseti uusia kenkiä. Törmäilen vain niihin. :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikon paras oivallus syntyi avattuani Vitaliksen lähettämät Lip Lover -huulirasvat. Joskus ns. spin off -tuote on vaan niin paljon parempi kuin alkuperäinen. Huulille kevyen sävyn antava Berry on tuoksultaan herkullisen marjaisa, kun taas huulilla väritön Caramel tuo mieleen kermatoffeen. Pikkusiskoni adoptoi muuten molemmat sävyt, joten meikäläisen haisteltavaksi jäi enää se perinteinen Vitalis-voide, jonka tuoksu on… No, persoonallinen. Hyvä puoli on kuitenkin se, että alkuperäinen voide toimii kaikenlaisiin hätätapauksiin kynsinauhavoiteesta huulirasvaan, kun taas nämä uudet purkit ovat vain huulivoiteita.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikon paras koru lahja Choies-nettikaupalta. Metallikoru on sen verran yksinkertainen, että se sopii aikalailla kaikkiin asuihin. Korumalli on idealtaan varsin kiinnostava ja näitä voisi koettaa ehkäpä kasata myös röykkiöksi ranteisiin. Toimii koru toki yksinäänkin sirona asusteena! Koruja on tällä hetkellä tosin enää myynnissä vain vintage gold -sävyssä täällä, omanihan on väritykseltään hopeinen kuten kuvasta näkyy.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikon paras <3.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA