Vaikka ulkona on ihanan lämmin ilma, meikäläistä paleltaa. Ulkona liikkuessa on ihan hyvä olla, mutta voi luoja, miten naistenvaivat pääsivät yllättämään pitkästä aikaa. Muutama yö on ollut yhtä tuskaa ja aina, kun on paikallaan, iho on kananlihalla ja olo hirveä. Vatsa kramppaa ja mieletön, viiltävä kipu säteilee koko selkään. Eikö olisi reilua, että se pelkkä verilöyly riittäisi? Pitääkö vielä sattuakin! Pahoittelut avautumisesta, nyt vaan alkaa palaa pinna kaikkeen. Elimistöni lisäksi muutama aiemmin mukavana ihmisenä pitämänä tyyppikin kenkkuilee ja sekös sitten rassaa kunnolla mieltä. Sanoisivat edes suoraan asiansa eivätkä mielistelisi ja kitisisi sitten selän takana muille. Hitot kitisijöistä, hymyllä niistäkin selvitään!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
mekko – H&M

laukku – Guess (saatu)

sormus – Spirit

kengät – Spot On (Sarenzalta saatu)

Lupaan heittää tuon mekon roskiin lähipäivinä, sillä tuota helmaa ei kestä enää katsella. Rakastan mekkoani, mutta se ei oikein kestä noita asvalttikatuja hengissä. Viralliset kesäballerinanikin pääsivät käyttöön rakkausmekon ohella. Nuo eivät onneksi paljoa maksa, joten voisin tilailla niitä suosiolla muutamat varastoon. Mustien lisäksi tykästyin noihin tummansinisiinkin aika tulisesti. Farkkutyttönä kyseinen väri kuuluu minulle mieluisiin punaisen ja pinkin ohella. Olen viime vuosina tykästynyt myös mustaan entistä enemmän. En aiemmin tajunnut, miten kiva on pukeutua samaan väriin päästä varpaisiin, mutta kikkailla vain sävyillä tai materiaaleilla. Oppia ikä kaikki ja muita typeriä kliseitä, jotka kuitenkin pitävät aika hyvin kutinsa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Veera saapuukin tänään luokseni minilomalle heti aamusta, joten tämä viikko tulee olemaan kokonaisuutena aikamoisen hyvä. Loppuviikosta rakas, rakas, rakas ystävänikin saapuu Helsinkiin, mutta en vielä tiedä, olenko silloin itse täällä. Sunnuntaina koittaakin sitten vihdoin lähtö Ranskaan, jolloin pääsen rentoutumaan ihan kunnolla. Parhaassa tapauksessa saan siis viettää tämän viikon niiden kaikista parhaimpien ihmisten seurassa, sillä ajattelin ehkä ehtiä poiketa myös vanhempieni luona. Äidin vapaapäivät osuisivat kerrankin yhteen omieni kanssa ja pitäähän tuota mokaani hyvitellä hieman etukäteen. Ai, että mitä mokaa? Ei ihan jokainen tytär skippaa äitienpäivää ja lennä lomalle ystävänsä kanssa. Hupsista!
Sain muuten pikkusiskoltani maailman suloisimman syntymäpäivälahjan viimeksi kotona vieraillessani. Punasävyisen jättikaulakorun lisäksi sisko lahjoitti ruokailun verran laatuaikaa itsensä kanssa ja kävimmekin heti syömässä yhdessä läheisessä ravintolassa. Perheaika tuntuu kaikista parhaalta silloin, kun sitä ei ole hetkeen ollut ja ikävä alkaa olla sietämättömän suuri. :)
OLYMPUS DIGITAL CAMERA