Hemmottelu tekee hyvää sekä ruumiille että sielulle. Kylpylässä tai kauneushoitolassa vieraileminen on toki ihanaa, mutta saattaa kuitenkin valitettavasti maksaa mannaa. Siksipä Pantenen kanssa yhteistyössä toteutettavan Treatover-kampanjan uusin postaus ohjeistaa oman kotikylpylän luomiseen muutaman yksinkertaisen kikan avustuksella. Tokihan niitä kikkoja olisi takataskussa enemmänkin, mutta rentoutuminen ei saa mennä suorittamiseksi, jossa hetkestä koetetaan luoda mahdollisimman täydellistä, sillä silloin koko jutusta menee tavallaan idea.

Tunnelman luominen aloitetaan kylpylätunnelmaan sopivalla Spotify-soittolistalla, jollaisen löytää esimerkiksi tämän linkin takaa. Rentouttava musiikki estää ajatusten mahdollisen karkailemisen stressaaviin asioihin, joten valitsin soittolistalle hitaahkoja/hitaita ja tunnelmallisia kappaleita. Toiseksi teemaksi otin suomalaiset artistit, joita TREATOVER by MouMou -soittolistani kunnioittaa. No mitä hittoa, tunnustan tähän samaan syssyyn, että tein aikamoisen hyvän mielen iskelmäsoittolistan hemmotteluhetkiä varten. Pahoittelen, jos genre ei kolahda! :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hiustenhoitotuotteiden, joihin keskityn hieman enemmän myöhemmin tässä postauksessa, lisäksi kaikki oheistuotteet ovat tärkeitä kylpylätunnelman luomisessa. Oikean soittolistan lisäksi tunnelmaa on helpoin luoda säätämällä valaistusta. Kynttilät ovat helppo tapa edistää rentoutumista, jos kylpyhuoneen valaistusta ei saa näppärästi himmennettyä minimiin. Tuoksuaisti on todella voimakas aisti eli sitä kannattaa myös hyödyntää kylpylätunnelmaa metsästettäessä. Kynttilät saattavat pahastua kosteasta “ilmastosta” kylpyhuoneessa, joten suihkaus tai pari parfyymia voisi olla paikallaan. Myös suihkutuotteiden tuoksut kannattaa valita mieluisiksi

Tärkein hemmottelutuote on tietysti kampanjamme päätähti eli hiusnaamio. Hyvältä tuoksuvan suihkun, jonka aikana hiukset pestään oman hiustyypin mukaan valitulla shampoolla, jälkeen naamiota hierotaan pyyhekuiviin hiuksiin. Naamion annetaan vaikuttaa sen vaikutusajan verran tai vaikka pidempäänkin. Tosin pidennetty vaikutusaika ei kuulemma paranna naamion hoitotehoa, mutta ehtiipähän sitten ainakin rentoutua kunnolla. Naamion vaikutusajan voi loikoilla vaikkapa sängyllä tai saunan lauteilla tai istuskella mukavassa tuolissa hyvää lehteä lukien.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vaikka hiusten hemmottelu onkin pääosassa kampanjassamme, hiusnaamion vaikutusajan verran oloaan voi parantaa entisestään äsken mainittujen vinkkien lisäksi levittämällä kasvoilleen kasvonaamion ja upottamalla vielä jalat lämpimään jalkakylpyyn. Kylpysuolana toimii mainiosti normaali merisuola ja tuoksua saa eteerisistä öljyistä, joita myydään aivan joka (tuoksu)makuun. Jalat voi kylvyn jälkeen voidella saman tuoksusarjan voiteella, jotta tuoksutunnelma jatkuu mahdollisimman pitkään. Ja sitähän tässä tavoitellaan. Osa tämän postauksen kuvista on muuten otettu omassa asunnossani ja osa vanhempieni luona, joten älkää hämääntykö taustoista ja rekvisiitasta. Jalkakylpylaite on esimerkiksi lahja minulta äidilleni vuosien takaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viime viikon kylpyläkilpailun voittaja on myös selvillä. Parhaiden kotikylpylävinkkien joukosta parhaaksi vinkiksi nousi seuraava:

Laita kotiisi rentouttavaa musiikkia taustalle soimaan, sytytä pari kynttilää, jätä kiire pois ja anna aikaa itsellesi. Kaada lasiin kylmää ja raikasta juotavaa.

Ota ensin suihku, eli pese hiukset ja laita sitten esim. pantenen hiustenhoitonaamio vaikuttamaan hiuksiin. Tee hiusnaamion vaikutatmsien aikana kokovartalokuorinta (älä unohda jalkoja!) vartalonkuorintatuotteella, huuhtele. Valitse sitten vartalon pesuun ihanan tuoksuinen suihkusaippua, koska hyvät tuoksut antavat kotikylpylään luxusta ja vie ajatukset muualle. :) Kun olet peseytynyt, laita ihana kylpytakkisi päälle.

Laita kasvoille ja decollete-alueelle ihotyypille sopiva naamio, anna vaikuttaa ja nauti olostasi! Naamion vaikuttamisen aikana voi levittää kosteusvoiteen vartalolle. Naamion pesun jälkeen olo on päästä varpaisiin puhdas ja hoidettu. Sitten nauttimaan musiikista, kynttilöistä ja hyvästä juomasta. Mikäli olet parisuhteessa, kumppani voi antaa hartiahieronnan kiireettä, lisää kotispa-tunnelmaa ja olo on varmasti rentoutunut sen jälkeen! :)

Voittajan nimi on julkistettu How’s your Hair? -sivustolla eli jos vinkki kuulosti tutulta, kannattaa käydä tarkistamassa, osuiko voitto omalle kohdalle. En julkaise nimiä blogissani, joten en valitettavasti voi kertoa voittajaa täällä. Voittaja saa kuitenkin palkinnoksi hauskan kylpyläsetin, onnittelut minunkin puolestani! :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Psst! Ensi viikolla hiukseni stailataan aivan uuteen tyyliin ja saan vinkkejä niiden laittamiseen. Stay tuned.

(Pantenen sekä Yves Rocherin tuotteet saatu)