Joitakin asioita oppii arvostamaan vasta, kun ne on kerran menettänyt. Tallustelin aamulla pitkin Helsingin katuja ja mietiskelin, miksi toiset asiat on vaan opittava kantapään kautta. Olen eronnut miehestä, jonka kanssa meillä ei mielestäni ollut juurikaan mitään yhteistä, ja tajunnut sitten, että itse asiassa harvan kanssa on ollut liian paljon yhteistä kuin mitä meillä kahdella oli. Tyly tunne, mutta en kontannut takaisin syömään sanojani. Ihmissuhteissa uudet mahdollisuudet ovat harvassa, mutta muissa tilanteissa uusia yrityksiä voi onneksi ottaa useammankin. Jos se katumus pääsee nimittäin iskemään.

Matkasin häntä koipien välissä Hakaniemeen uudistamaan Lady Linen blogiyhteistyösopimuksen, vaikka toiseen kuntokeskukseen olisi ollut vielä treeniaikaa jäljellä. Vasta menetettyäni rauhallisen treeniympäristön ja kodikkaan tunnelman, ymmärsin todella, etteivät isot kuntokeskukset ole minua varten. Ei, vaikka kuinka yritin sellaiseen tottua. En vaan tuntenut itseäni koskaan tervetulleeksi. Arvostan enemmän sitä, että tunnen oloni kotoisaksi ja erityiseksi, kun henkilökunta moikkailee ja höpöttelee jäsenille tiskillä, kuin asuinpaikkani kannalta parempaa sijaintia ja kuntokeskuksen nimen laajempaa tunnettuutta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vannottuani uskollisuutta uudemman kerran sain heti kuulla erityisen hyviä uutisia. Kuntokeskukseni on nyt keväällä päättänyt parantaa asiakkaidensa liikkumismahdollisuuksia hankkimalla automaattisen kulunvalvonnan pääoveensa. Tämä on pidentänyt aukioloaikoja mukavasti ja varsinkin tällainen aikaisista aamutreeneistä nautiskeleva erakko on erityisen mielissään uudistuksesta. Vapusta alkaen Hakaniemen Lady Line on ollut auki jäsenilleen arkisin kello 7-21 ja viikonloppuisin kello 8-20. Henkilökunta on paikalla vain osan aukioloajoista. Uudistuksesta ja sen yksityiskohdista voi lukea lisää täältä.

ladyylinehakaniemi

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Niin se vaan menee, että jouduin nöyrtymään ja myöntämään lukijoilleni, että vaikka aiemmin tänä vuonna toteutettu treenikampanja oli ihan kivaa vaihtelua, en vaikuttunut kovin paljoa kuntokeskuskokeilustani. Mutta rehellisyydestähän tässä bloggaamisessa ja asioista kirjoittamisessa onkin kyse, vaikka sitä kaikki eivät uskokaan. Valehtelemalla kärsisivät kaikki osapuolet. Tein muuten ensimmäisenä comebackini jälkeisenä aamutreeninä salitreenini vanhan ohjelmani mukaan. Se pirulainen kun odotti minua edelleen jäsenavaimelleni tallennettuna. Se on aikalailla voittajatunne, kun saa heittää 15 kiloa lisää jalkaprässiin ja silti jaksaa hyvin. Tykkään. :)

Psst! LL-nettisivuilla täällä arvontaan Personal Trainer -paketti kaikkien ilmaisia tutustumiskertoja lunastaneiden kesken. Olethan täysi-ikäinen ja uusi tutustuja.