Sisustusjuttuja on toivottu ja  nyt niitä olisi pitkästä aikaa tarjolla. Viimeksi koristelin lattiani uudella matolla ja nyt on aika nousta seinille. Kerroinkin jo tässä postauksessa, miten olen jotenkin ajatellut alitajuisesti, että niin kauan, kun en ole ripustanut asuntoni seinilleni mitään, täältä pois muuttaminen tulisi olemaan jotenkin helppoa. Voisin lähteä milloin tahdon, kun tavaroiden pakkaamiseen ei liittyisi seinien tyhjentämistä tauluista. En todellakaan tiedä, miksi pääni toimii näin, mutta liitän taulujen valitsemisen ja ripustamisen hyvin vahvasti senhetkiseen asuinpaikkaan juurtumiseen. Jotakin mystistä symboliikkaa tässä on siis taustalla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kun Aava Helsinki otti minuun yhteyttä ja kysyi, tahtoisinko tutustua heidän toimintapolitiikkaansa ja tavoitteisiinsa taideteosta vastaan, klikkasin itseni salamana nettisivuille. Tuo nettipohjainen taidegalleria pyrkii saamaan nuorten taiteilijoiden suunnittelemat taulut kaikkien ulottuville ja tarjoaakin öljy- ja akryyliväritaidetta helposti ja hyvään hintaan. Kaikista tauluista tehdään vain pieniä maalauseriä, sillä ihmiset arvostavat sitä, ettei kaikilla naapurustossa ole samaa taulua, vaikka kyseessä ei mikään ökyhintainen uniikkimaalaus olisikaan. Kaikki sivustolla myytävät taulut on kuitenkin maalattu rakkaudella käsityönä ja valinta olikin varsin vaikea. Lopulta päädyin energiseen teokseen nimeltä Värin Synty.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Taulut toimitetaan aina ilmaiseksi kotiovelle. Teoksille tarjotaan lisäksi kolmen viikon palautusoikeus, jotta taulun saa nähdä oman kotinsa seinällä ennen lopullisen päätöksen tekoa. Minä en kolmea viikkoa ole vielä odottanut, vaan tiedän jo nyt olevani tyytyväinen. Taulu tuo asuntooni hyvää energiaa ja koen löytäväni siitä jatkuvasti uusia merkityksiä. Välillä taulu on kuin energinen räjähdys, toisinaan se taas käyttäytyy kuin rauhallinen teos, jossa näkyy värikäs kukka. Tulkinta taitaakin olla aika vahvasti tunnetilastani kiinni. Välillä haaveilen taulun kääntämisestä ylösalaisin, jolloin teoksesta nousee esiin murhanhimoinen jättihämähäkki torahampaineen.

Ai niin, jotta sisustusvimmaiset voisivat päästää tauluhimonsa valloilleen, kaikille lukijoilleni tarjotaan peräti kesäkuun loppuun asti (jotta kenenkään ei tarvitse tehdä hätiköityjä päätöksiä) 10 % alennus Aava Helsingin tauluvalikoimista koodilla MOUMOU! :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

“Taulun keskiöstä syntyvä voimakas värien ja muotojen liike luo 
mielikuvan jonkin uuden ja dynaamisen olomuodon synnystä. Teoksen 
reunaa lähestyessä sävyt muuttuvat kirkkaammista tummempiin, aivan
kuten nuoruuden viattomuuden pyyhkiytyessä pois elämän varrella.”

(lainaus täältä)