Koska ballerinakausi on nyt meikäläisenkin osalta korkattu, ratsasin vaatekaappini pohjalta löytyvän kenkätelineeni läpi ja kuvasin teille kauneimmat ballerinani. Baltsut eivät ehkä ole ne jalalle parhaat kengät, mutta jokaisen kesäni olen niissä tähänkin asti kuluttanut ja tulen varmasti kuluttamaan jatkossakin. Ballerinat ovat ihanat jalkineet, koska ne näyttävät yhtä hyviltä farkkujen kuin mekonkin kanssa. Kulutan joka kesä yhdet mustat ballerinat puhki, mutta muut värit ovat “iäkkäämpiä” vähäisemmän käytön ansiosta. Siksi tässäkin postauksessa keskityn noihin vähän erikoisempiin väreihin. Paitsi ihan lopussa. ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Spiritin nahkaballerinat ovat olleet myynnissä kai jo useita vuosia, mutta minä sorruin näihin muistaakseni vasta viime kesänä. Tai ehkä sittenkin jo sitä edellisenä. Joka tapauksessä näitä taidetaan myydä edelleen liikkeissä tämän mintunvihreän värin lisäksi ainakin keltaisina ja pinkkeinä. Yksityiskohdat ovat muistaakseni aina hopeanväriset. Pastelliväriset kengät mukautuvat kivasti omaan jalkaan muutaman käyttökerran jälkeen ja ovatkin lunastaneet paikkansa baari-iltojen vaihtokenkinä, koska nämä saa mahdutettua pieneenkin tilaan laukussa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bronxin ballerinat ostin joskus Tallinnasta ja näitä en nopealla googlailulla löytänyt enää nettimyynnistä. Lievätkö niin vanhaa mallistoa, ettei näitä enää myydä. Joka tapauksessa ballerinojen väritys kolahti kovaa ja materiaali on niin ihanan pehmoista, että nämä tuntuvat kuin jalkaani tehdyiltä. Kahden eri punaisen kontrasti on suorastaan ihastuttava yksityiskohta muuten niin kovin yksinkertaisissa kengissä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

H&M:n avokärkisiä kangasballerinoja omistan hyvin monissa väreissä. Näitä on myyty monta vuotta ja joka kevät olen tilannut uudet värit itselleni. Hassua on se, miten kenkien kokoluokitus on vuosien varrella muuttunut, sillä ensimmäiset ballerinani olivat kokoa 38 ja nyt uusimmat kokoa 36. Avokärkiset kengät miellyttävät edelleen silmääni muodista huolimatta, sillä tykkään, että kynsilakat varpaissa saavat ansaitsemansa huomion.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Uusimmat ballerinoistani ovat nämä Bullboxerin itämaishenkiset ballerinat, joita näköjään myyydään muissakin väreissä mm. täällä. Näiden ostolle ehkäpä paras perustelu oli se, miten hyvät nämä ovat jalassa. Aika näyttää, kuinka pitkään tuo pinta pysyy kauniina vai varisevatko koristukset heti ensimmäisellä käyttökerralla pois. Toivotaan, että eivät varise.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viimeisenä esittelyssä ovat Sarenzalta saadut Spot On -merkin mustat ballerinat, jotka ovat tämän kesän viralliset mustat kesäballerinani. Nämä haudataan sitten syksyllä kovan käytön jälkeen. Julistinkin jo suurta rakkauttani kultaa kohtaan, siksi näissäkin yksityiskohdat ovat kullanväriset ja tyttömäiset. Nyt, kun ne kaikista kauneimmat ballerinat kenkäkaapistani on käyty läpi, on aika toivottaa tervetulleiksi kuivat kevätkadut! :)