Eilen illalla oli pari tuntia vapaata aikaa ja päädyin jonkun blogista selailemaan hieman nettialeja. Etsiskelin kerran aiemminkin alennusmyynneistä omia suosikkituotteitani teille, sillä onhan niitä paljon uskottavampi suositella verrattuna tuotteisiin, joista vain haaveilee. Toteutin tämän idean nyt sitten uudemman kerran, mutta vain yhden nettikaupan aleista. Näiden linkkien kautta ostetuista tuotteista tai mistään klikkauksista ei edelleenkään kilahda minulle senttiäkään provikkaa. Provikat kannattaa juurikin tässä Nellyn alessa klikata itse asiassa tällä keinolla ovelasti itselle ellei sitten välttämättä tahdo nimenomaan kasvattaa jonkun bloggaajan luksuslaukkurahastoa. Mutta siirrytäänpä nyt niiden tuotteiden kimppuun.

Ensimmäisenä kaivelin alesta hieman kauneudenhoitotuotteita, sillä ne ovat tärkeä osa jokapäiväistä elämääni. Kaksipäinen Max Factorilta saatu huulipunani osui silmiini ensimmäisenä ja siitä sattui olemaan jäljellä muiden sävyjen lisäksi vielä omaa suosikkiani eli Gypsy Red -sävyä. Myös vaahtohiusväri sävyssä Cranberry Kick, jolla siis värjäsin hiukseni viime vuonna Schwartzkopf-kampanjassa punaiseksi, ihastutti myös niin, että ostin sitä kampanjan jälkeen itsekin ja suosittelen sitä muillekin lämpimästi. Braunilta saatu epilaattori, jossa on epilointipää ja sheivausterä peräkkäin, on kylpyhuoneessani sen verran tunnettu julkkis, että sekin saa suositukseni.

alekollaasi1 alekollaasi2

Sitten olikin aika siirtyä vaate- ja asustetarjonnan kimppuun. Oli muuten aikamoisen rankkaa selailla aleja tilaamatta mitään, kun törmäilin koko ajan vaikka kuinka hyviin tarjouksiin. Ensimmäisenä kuitenkin tarkistin, onko ihanan epäsymmetristä Nowheren Berenike-mekkoani vielä jäljellä ja onhan sitä. Myös shoppailuillasta saamastani ja siellä käyttämästäni piikkipannasta, jota siis voi käyttää joko kaulakoruna tai hiuskoristeena, löytyi vastaava tuote. Marlies Dekkersin Dame de Paris -alusasusetti on päällä niin kaunis ja mukava, että se tekisi mieli hankkia kaikissa mahdollisissa väreissä. Saman merkin alusvaatesettejä oli muuten alennuksessa muissakin malleissa ja väreissä. Sellaiseen voisi vaikka sortuakin. :)