Uh, olin ihan unohtanut suosikkisalaattini ohjeen, kunnes törmäsin siihen etsiessäni blogistani eräiden kenkien ostopaikkaa. Onneksi asukuvien alle tulee kirjoitettua vaatteiden ja asusteiden merkit, joten niitä voi vielä vuosienkin jälkeen tarvittaessa jäljittää ihmisten pyynnöistä. Kenkien ostopaikka selvisi ja leipäjuustosalaatti mielessäni juoksin lähikauppaan. Samaisesta kaupasta sorrun turhankin usein kantamaan kotiin kukkia. Voisi sitä varmasti fiksumminkin rahansa käyttää, mutta tuoreet kukat vaan tuntuvat pakolliselta osalta tätä kevätfiilistelyä. Lämmittävä aurinko ulkona, kaunis kukkakimppu ikkunalaudalla ja ihana mies kainalossa – niistä on pitkät huhtikuun aamut tehty.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En malttaisi millään odottaa toukokuuta ja lomaa. Saimme varattua pienen loman aurinkoon ja nyt tuntuu, että on jotakin, mitä odottaa. Auringonotto ja kaupunkihuvittelu samassa lomassa on juurikin se, mitä kaipaan. Tykkään uudesta työstäni, joten siltä kannalta en lomaa odota, mutta on kyllä kieltämättä kiva päästä pois Suomesta ja vähän tuulettumaan hyvässä seurassa. Bikinit on valittu mukaan jo ajat sitten ja vesitiiviskamera varattu medialainaan hauskoja lomamuistokuvia varten. Tulisi nyt vaan se toukokuu.

Kesävaatejumitus, josta useat meistä kuulemma vuosittain kärsivät, on muuten taas virallisesti alkanut. Tämä on nyt neljäs päivä leopardimaksimekossani ja vielä tismalleen samoilla asusteilla. Asuin jo viime kesän maksimekoissa ja tänäkin vuonna ollaan näköjään lipsumassa samaan tilanteeseen. Maksimekkokokoelmani on aika hyvä ja tämä uusin tulokas on jo nyt korkealla suosikkilistalla. Sen leopardiprintti on juuri hyvää kokoa ja väriä minun makuuni. Eniten plussaa saa kuitenkin pituus, joka on niinkin armelias, että alle 1.6-metrinenkin voi käyttää mekon kanssa ballerinoja. Se, näyttääkö kokonaisuudessa lyhyeltä, läskiltä, laiskalta tai luihulta, ei minua valitettavasti kiinnosta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

mekko – Rosebullet (saatu)

laukku – Guess (saatu)

rannekoru – Glitter

aurinkolasit – Spirit

takki – Vero Moda

kengät – Park West

Jotenkin tuohon mekon kuosiin sopivat kivasti kullan sävyt, joten valitsin mekolle seuraksi asusteita, joista kultaa löytyy. Paksu ja koristeellinen rannekoru, filmitähtiaurinkolasit ja tilava nahkalaukku toimivat kivasti yhdessä ja tänä keväänä kulta hakkaakin pukeutumisessani jalometalleissa hopean aivan 100-0. Vielä kun saan sen rusketuksen, kulta tulee näyttämään ihollani vielä paremmalta. Löysin romulaatikostani muutaman ihanan hiuskorunkin kullansävyissä, sellaisiakin olisi siis (korujen, huulipunan ja muiden turhuuksien lisäksi) opeteltava käyttämään jossakin välissä. :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA