maybelline_meikkityylit

Minut valittiin suureksi hämmästykseni mukaan Indiedaysin ja Maybellinen New York Fashion Week -kampanjaan, joten videota pukkaa taas. Sain perjantaina postissa kasan meikkejä kampanjaa varten ja ohjeen valita yksi yllä olevista Maybellinen Fashion Week  -meikkityyleistä ja tehdä siitä sitten oma versio videolle. En todellakaan ole mikään huippumeikkaaja tai edes mitään sinne päin, joten mietin hetken, kehtaanko lähteä mukaan. Yrittänyttä ei kuitenkaan laiteta, joten tuhersin koko sunnuntain noista mallimeikeistä inspiraationsa saanutta meikkiä kasvoilleni. Toivottavasti pidätte videostani! :)

Arvasiko joku, minkä tyylin valitsisin jo ennen videon katsomista? Viehätyin noista kolmesta meikkityylistä eniten tuosta keskimmäisestä, sillä rakastan kissamaisia silmärajauksia. Niiden tekeminen on vaan aika vaikeaa, mutta ehkä jonakin päivänä opin tekemään rajauksista symmetriset ihan rutiinilla. Huulikikkailusta tein hieman käytännöllisemmän version ja “liukuvärjäsin” huuleni kahdella eri sävyllä tuon rajauskynätemppuilun sijaan. Lopputuloksesta tuli ihan näyttävä, mutta ei kuitenkaan niin outo, etten kehtaisi lähteä siinä julkisille paikoille. Tähän väliin pakko lähettää kiitokset Veeralle, joka toimi kuvaajanani ja leikkasi vielä videon lopulliseen muotoonsa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Osallistuin tällä videolla myös bloggaajien omaan Who’s Got the Look? -videokilpailuun, jossa voi hyvässä tapauksessa voittaa upeam matkan syyskuun muotiviikoilla New Yorkiin. En ole koskaan käynyt  New Yorkissa, mutta tuskinpa sinne nytkään ollaan lähdössä näillä maalaustaidoilla. Linkkaan kuitenkin äänestyssivun tähän loppuun teille, jos edes joku pitää minun versiotani Fashion Week -meikkilookista miellyttävänä. Minun lisäkseni tähän haasteeseen lähtivät muuten mukaan sekä Aino että Annika, muistakaa siis kurkata myös heidän inspiroivat meikkivideonsa. Itse ainakin tykkään katsella muiden meikkivideoita, koska aina oppii uusia kikkoja ja vinkkejä, joita ei ole tajunnut aiemmin kokeilla.

Jos oma versioni tuosta meikistä siis ihastutti, tykästytti tai edes hieman hymyilytti, itsestään sotkeentuvista kulmakarvoista kärsivää bloggaajaa voi halutessaan äänestää 12.5. asti täällä! <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(meikit saatu)