Yövieraanani viihtyvä Veera ilahdutti minua lauantaina viemällä minut syömään Kuuhun. Kuu on siis Töölössä sijaitsevan tunnelmallisen ravintolan nimi. Ihan ihmeisiin ei Veerakaan pysty, vaikka aikamoinen mimmi onkin. Kuvitelkaa, tuo nainen sai Aussie Blog Awardseissa oman kategorian ja voitti The Blog Phenomenon of the Year -tunnustuksen. Ilmiössä oli tietysti kyse Naked Truth -haasteesta ja tästä pääsemmekin aasinsillalla syyhyn, miksi minulle tarjottiin illallinen. Haaste lähti tosiaan liikkeelle chat-keskustelustamme, joten sain otsaani osasyyllisen leiman. Juhlistimme haasteen uskomatonta leviämisvauhtia yhdessä nyt, kun ajoitus tuntui täydelliseltä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

mekko – In Love With Fashion (saatu)

laukku – Minna Parikka

metallinen ponnari – H&M

kengät – Minna Parikka

Asunani oli musta makkarankuorimekko, jonka yläosan leikkaukseen olen syvästi ihastunut. Asusteiksi valitsin Melt-pariskunnan eli valumakuvioidut korkkarit sekä kirjekuorilaukun. Hieman väritönhän tuosta kokonaisuudesta tuli, mutta ei se mitään. Veera ilahdutti minua vielä ruokatilaustamme odotellessamme suloisella syntymäpäivälahjalla. Neiti tehtailee nykyään itse koruja, toistaiseksi tosin vielä vain omaksi ilokseen, ja minä sain ihanat riikinkukonsulat korviini. Kyllä sitä vaan tämänkin ikäisenä ilahtuu, kun joku muistaa syntymäpäivänä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ravintola kuu

Ravintolasta on pakko sanoa sen verran, että sen tunnelma oli kerrassaan lumoava. Kodikas, mutta silti jotenkin ylellinen samaan aikaan. Syömäni poro oli valehtelematta parasta ikinä, se melkein suli suussani itsestään mureutensa ansiosta. Tykästyin myös kovasti poron lisukkeena tarjoiltuun ohraan, pitäisi opetella käyttämään sitä itsekin enemmän. Suunnittelin tässä ruokaeuforiassani jatkoa blogissani pidetylle tofuteemaviikolle, hieman eri aiheella (eli raaka-aineella) tosin. Olisitteko kiinnostuneita uudesta ruokateemaviikosta? :)