Crocsin tyyppien kanssa mietittiin, että olisi kiva arpoa näin kevään kunniaksi jollekin uudet kengät. Mieluiten mahdollisimman keväiset sellaiset. Värikkäät purjehduskengät nousivat uudesta mallistosta ehdottomiksi suosikeikseni, joten nytpä arvon yhdelle lukijoistanikin vapaavalintaiset purkkarit. Sain itsekin kahdet purkkarit kevät-/kesämallistosta, jotka sitten stailasin omaan tyyliini sopiviin asuihin. Vaikka kumipohjaiset, sivuista rei’itetyt kengät sopivatkin nimensä mukaisesti purjehtimiseen, niitä voi luonnollisesti käyttää myös osana arkityyliä.

Ensimmäinen asuni rakentuu tyttömäisten pinkkien purkkareiden ympärille. Mustat housut ja valkoinen bleiseri ovat sellaisinaan aika viralliset, mutta saavat nyt nergiaa pinkistä topista, johon värikkäät kengät sopivat saumattomasti. Eihän värikkäiden kenkien tarvitse aina tarkoittaa, että asun pitäisi olla jotenkin sporttinen. Ei todellakaan!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

toppi – H&M

housut – H&M

bleiseri – SheInside (saatu)

kengät – Crocs (saatu)

Toinen asu taas sain huutomerkikseen turkoosit purkkarit. Rennot, vaaleat housut on kääritty nilkoista, jotta kaikki huomio kiinnittyy kiinnostaviin kenkiin. Tai no, ehkä tuo kirkkaankeltainen toppikin vetää “hieman” huomiota itseensä värityksellään. Tyttömäiset kiharat pitävät huolta, että tyyli pysyy söpönä kokonaisuutena.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

toppi – H&M

takki – Vero Moda

housut – Lindex

kengät – Crocs (saatu)

Sitten päästään siihen itse arvontaan. Valitse siis värikkäistä purjehduskengistä suosikkivärisi ja kerro se tämän postauksen kommenttiboksiin perusteluiden kera. Yksi onnekas voittaa haluamansa kenkäparin itselleen omassa koossaan. Osallistumisaikaa on 14.4.2013 kello 20:00 asti. Tasapuolisesti kilpaonnea kaikille! :)