Tämä meikäläisen remontti- ja huoltokarma on kyllä aivan omaa lukuaan. Tuntuu, että tänne on vähintään joka toinen viikko tunkemassa joku puhdistamaan ilmanvaihtokanavia, tsekkaamaan putkia, katkaisemaan vedentuloa, ilmaamaan pattereita, repimään kaakeleita seinästä, tarkistamaan jotakin tai vain kertomaan, mikä asunnossa on tällä kertaa pielessä. Se, että joku remonttimies tunkee asuntooni 8:00 ei ole enää mitenkään harvinainen tilanne. Onneksi naapurissa asuu ystävä, jonka luokse voi tunkea heti aamusta ärsytyskahville tai jonka kanssa voi lähteä lähiseudun putiikkeja kiertelemään niin pitkäksi aikaa, että kotonani ei ole tuntemattomia miehiä töissä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ostin kevään kunniaksi itselleni pintavärjätyn neonneuleen, johon olen nyt kovasti ihastunut. Nurjalta puolelta neule on valkoinen, mutta “käyttöpuoli” loistaa melkeinpä pimeässä. Neule on itsessään niin näyttävä, etten oikein uskalla asustaa sitä mitenkään erityisesti, vaan se saa toimia asun huutomerkkinä yksikseen. Odotan varsinkin shortsikelejä, sillä epäilen, että neule tulee olemaan edukseen niiden seurana. Tiedättekö muuten, mikä on varsin ärsyttävää? Se, kun laskee sen varaan, että housut ovat päällä niin kireät, ettei niitä tarvitse silittää ennen käyttöä, mutta sitten ne eivät olekaan. EPIC FAIL! :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

neule – Nümph

housut – Lindex

kengät – Office

Kyllä nuo lumet alkavat vaan olla mennyttä hiljalleen. Vaikka vanhempieni luona voi vielä hiihtää, täällä kadut ovat jo melkein kokonaan kuivat. Vielä, kun joku lakaisisi nuo sorat pois, niin voisin olla onnellinen. Olen kyllä muutenkin ja se on erään aivan erityisen ihmisen ansiota. En ole aikoihin käyttäytynyt näin lapsellisesti kenenkään seurassa, mutta kun menee pää sekaisin, sitä väkisinkin kikattaa, hihittää ja käyttäytyy muutenkin niin kuin se iän ensimmäinen numero olisi 1 eikä 2. Ei kai siinä mitään pahaa ole. Varsinkin, kun vastapuoli käyttäytyy aivan samalla tavalla. ;)