Näin torstaina rakkaita blogityttöjäni ison kasan kerralla ja oi että, teki hyvää! Jonnan, jonka kanssa hengaan koko ajan muutenkin, lisäksi näin minua hotellinaan pitävää Veeraa, analyysien kuningatarta Sallaa ja luottohenkilöäni Ninaa. Kipaisimme vierailemaan Aussie Blog Awardseissa ja höpötimme siinä samalla leukamme jumiin. Gaala meni vähintäänkin puoliksi ohi kaikilta eikä valokuviakaan tullut juuri otettua, kun oli niin paljon juoruja jaettavana, mutta ei se mitään. Tärkeimmät asiat ensin ja sellaisia nämä tytöt minulle ovat. Tärkeitä kuin ilma, jota hengitän.

149272_10151596959089636_233876966_n

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Asunani oli kuin olikin se muutaman tunti ennen tapahtumaa löytynyt kirpputorilöytömekkoni, jonka asustin (ja samalla myös lyhensin) paksulla nahkavyöllä mieleisekseni. Jatkoin asustamista mustalla linjalla myös korvakoruissa ja kengissä. Olin jotenkin omituisen tyytyväinen illan asuuni asusteineen kaikkineen. Kammosin vuosia slingback-kenkiä, mutta nyt löysin sellaiset, joita rakastan ja jotka keräävät spontaanisti muiltakin kehuja. Jotenkin tuo piparkakkukuvio, avoin kärki ja mattainen materiaali vaan täydentävät toisiaan. Ihanaa oli sekin, että kenkien rusetit sopivat vyöni rusettiin kivasti. En kadu edes sinisiä varpankynsiäni! :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

mekko – Ivana Helsinki

vyö – KappAhl (saatu)

korvikset – joululahja ystävältä

kengät – Guess (Fashionstorelta saatu)

Hiukseni kiinnitin niskaan sykerölle, jotta mekon yläosa ja isot korvakoruni pääsivät oikeuksiinsa. Tykkään nykyään tällaisista matalista nutturajutuista ihan mielettömästi! Vaikka leikkasinkin hiukseni, niistä saa onneksi väkerrettyä vielä vaikka mitä kiinnostavaa. Olisi kovin tylsää pitää hiuksia auki päivittäin. Ja se kuluttaisi myös hiusten latvoja ikävästi. Pidän hiusväristänikin, mutta en silti malta odottaa toukokuun alkua, kun Ville pääsee kokeilemaan ainakin minulle ennestään outoa värinpurkua hiuksiini. Jaiks!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA