OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tähän väliin voitaisiin muistella hieman viime viikkoa ja perjantain kahvi- sekä asukuvaustuokiota kotikadullani. Olemme naapurini kanssa ottaneet melkeinpä tavaksi kahvitella lähes päivittäin toistemme luona. Me molemmat jumaloimme kahvikoneitamme, mutta suosikkikapselimaut menevät sen verran sopivasti ristiin, että toiselta voi juoda hyvällä omallatunnolla ne hänen inhokkinsa pois. Hassua tässä on kuitenkin se, että vaikka muuten tapaamme joka päivä, tapaamisiin tulee hieman pidempi tauko heti, jos naapurintytön tiskit ovat luonani. Tämä tiskaustapa on siis jäänne siitä, kun “lainasin” asianpesukonettani sitä vastaan, että sain pestä pyykkini neidin luona. Kätevää kuin mikä, kimppaelektroniikkaa!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

paita – Weekday

housut – Sisters Point

kengät – Bronx

Päivän asussa oli tällä kertaa uudehkoja, vanhoja ja todella vanhoja elementtejä. Tuo hapsupaita on jo vuosia vanha eikä sitä ole edes ostettu fyysisesti Ruotsista, vaan tilasin sen bloggaajakollegani Mintun edesmenneestä nettikaupasta aikanaan tänne Suomeen. Kengätkin ovat muutaman vuoden vanhat ja ne on kaiveltu nettihuutokaupasta eli luultavasti ne ovat vieläkin vanhempaa mallistoa kuin mitä nyt oletan. Housuista kirjoitinkin aiemmin täällä, ne olivat aikamoinen budjettilöytö. Housujen ainut huono puoli on se, että ne vetävät puoleensa jokaisen nöyhtäpalleron ja karvatupon suunnilleen kilometrin säteellä niiden käyttäjästä. Kissanomistajan painajainen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Melkein tulee tuota yllä olevaa kuvaa katsellessa ikävä kotiin Helsinkiin, mutta nautiskelenpa nyt vielä muutaman päivän näistä maalaismaisemista, joissa jälleen kerran lomailen. Näitä rauhallisia lenkkipolkuja kun saisi tuotua mukanaan kaupunkiin niin, että ne lähtisivät vielä samalla tavalla melkeinpä kotiovelta, olisin varsin onnellinen. Ehkä ihan hyvä, että voin tulla tällaisille kuntoilulomille maalle, kun täällä taas ei huvita yhtään lähteä kunnan ainoalle kuntosalille.
En kyllä pistäisi vastaan, jos asuntooni ilmestyisi yhtäkkiä oma saunakin. Tämä kaksi kertaa päivässä saunominen ei tee hyvää iholle, mutta uskokaa pois, sielulle se on mannaa. En jostakin syystä ole koskaan oppinut käyttämään yhteisiä saunatiloja, vaikka muutaman kerran olen niitä käynyt kokeilemassa. Jotenkin tuntuu vain väärältä hiipiä rappukäytävässä märällä tukalla, kylpytakissa tai saunaämpärin kanssa. Sellaisessa nimittäin eräässä taloyhtiössä kannettiin saunakosmetiikat talon kellaritilojen saunaan. Tunnelmallista, mutta ei sovi meikäläiselle.