blogisiskot

Blogisiskokset täällä hei! Näin torstaina rakasta Ainoani pitkästä aikaa “keksihetken” merkeissä. Keksihän on sana, joka syntyi, kun yritin sanoa kokista ja pepsiä samaan aikaan. Luultavasti se jää elämään. Juoruilimme hanajuomien äärellä Kampin yläkerrassa hyvän aikaa ja totesimme, että vaikka emme usein näekään, onneksi kohta pääsemme taas juhlimaan yhdessä. Näin keväällä aika tuntuu suorastaan lentävän ja viikot vain valuvat läpi sormien. Suunnitelmat siirtyvät tukevaisuuteen tai jäävät pahimmillaan kokonaan toteuttamatta. Pitäisi ehkä merkitä joka viikolle kalenteriin muutaman päivän kohdalle vain epämäärisesti: “Tapaa tänään ihmisiä, jotka tekevät sinut onnelliseksi.” Aino tekee. Hän otti myös asukuvani.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

toppi – katri/n

vyö – katri/n

housut – Vero Moda (saatu)

kengät – Spirit (saatu)

huivi – Zara (saatu)

laukku – Minna Parikka

Raitahousut pääsivät käyttöön sähäkän pinkin sifonkitopin kanssa. Tuo toppi on kyllä tällaiselle kääpiölle niin pitkä, että muutama sentti lisää helmaan ja se menisi mekosta. Kuviin se on vedetty taakse, joten helman pituus edessä ei ehkä nyt varsinaisesti viittaa mekkoon. Paitsi valitettavasti joidenkin baarien pöydillä tanssivien tyttöjen mielestä. Makunsa kullakin, tykkään topista joka tapauksessa hurjan paljon. Tuo pinkin sävy on vaan jotenkin niin oikea. Omistan samaa sävyä olevan huulipunankin, pitääkin joskus kokeilla sitä tuon topin seuraksi. Kun on kyse väreistä, enemmän on todellakin enemmän.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Arvostan tässä blogiharrastuksessa varmaankin juuri eniten sitä, miten paljon ihania ihmisiä olen tätä kautta elämääni löytänyt. En nyt tarkoita pelkästään bloggaajia, joista on tullut kavereitani ja jopa ystäviäni, vaan myös yhteistyökumppanien joukosta löytyneitä mahtavia tyyppejä sekä erästä erityisen ihanaa miestä, johon tuskin olisin ilman blogitouhuja koskaan tutustunut. Olen niin kiitollinen solmimistani suhteista, sillä ne kantavat toivottavasti läpi elämän. Vaikka bloggaamisen loppu häämöttää jo, elämä jatkuu. Muistakaahan se. :)