Koin tässä pienen ajan sisällä varsin iinamaisen omituisen kriisin. Tunnistin vakiokommentoijani vielä vähän aikaa sitten tietystä monsterikuvakkeesta, joka määräytyi kommentoijan sähköpostiosoitteen perusteella. Jossakin vaiheessa monsterit vain katosivat kummasti kommentoijilta ja minä kehitin tästä sitten kriisin. Eilen rohkaisin kuitenkin mieleni ja otin yhteyttä tekniseen tukeemme näinkin tärkeässä asiassa. Mutta arvatkaapa mitä? Se kannatti, sillä monsterikuvakkeet ovat nyt palanneet jäädäkseen. Voi tätä ilon päivää!

monsterit hukassa

Tämä kamala tilanne…

monstereiden paluu

… muutettiin jälleen tällaiseksi! :D

Ja mikä fiilis on ihan yleisestikin! Ulkona on kaunista ja lämmintä. Elämä menee melkein täysin putkeen ja oloni on ihan uskomaton. Viikko ilman kahvia antoi ihan uutta energiaa ja aionkin palata vanhoihin tapoihini hieman fiksumpana. Kahvia ei tarvitse juoda litratolkulla aamuisin eikä mielellään enää kovin myöhään hyvien yöunien takaamiseksi. Kahvista voisi oppia jälleen nautiskelemaan sen sijaan, että sitä vain “kittaisi” hyperaktiivisen tilan saavuttamiseksi. Tässä ihan pian kerron teille uudesta kahvinkeittimestä, joka jättää Moccamasterin kakkoseksi kertaheitolla. Ja kyllä, kyseessä on oikea kahvinkeitin kapselikoneen sijaan. Mutta sitten siirrytään kahvista asuasioihin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

collegepaita – Ziperall (saatu)

farkut – Liu Jo Jeans (saatu)

kengät – Converse (saatu)

Viralliset kevätfarkkuni minulle lahjoitti Witikkalan kartano, jossa tiedettiin rakkauteni Liun farkkuihin. Vaalean ja kulutetun kevään uutuusfarkkumallin nimi on Bottom Up Slim Leg, Denim Blue Revenge Wash. Malli on ihanan lyhyt, edes alle 1,6-metriselle ei jää liikaa puntteja myttyyn. Kulutuksiakin on juuri sopivasti. Kulutetut fakut näyttävät kivalta, mutta maku menee siinä vaiheessa, jos ne meinaavat hajota käsiin. Näissä kevätfarkuissa on kuitenkin kaikkea juuri sopivasti. Tästä mallista kannattaa ottaa oma koko tai yhtä pienempi. Kartanon myymiä tuotteita voi ostaa luonnollisesti paikan päältä Jämsästä tai niitä voi ostaa postitse kotiin. Ensiluokkaista palvelua, sanon minä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tennarirakkauteni vain syvenee ja tällä kertaa korkkasin valkoiset Converseni. Tennarit tilasin syntymäpäiviään juhlivan Sarenzan lahjakortilla jo vähän aikaa sitten. Sen lisäksi, että sivustolta saa sieltä löytyvällä alekoodilla koko valikoimasta 10 % alenuksen, Sarenzan FB-sivuilla voi voittaa itselleen 100 eurolla kenkiä. Pelkään, että tämä tennarikausi lähtee ihan käsistä ja omistan kohta noita popoja kymmenissä eri väreissä. Onhan siellä ruudun takana joku, jolla on myös himo Consseihin, onhan? Helpottaisi himojani saada vertaistukea.

Siinä olikin asuni pala palalta purettuna. Tai no, meinasin ensin avautua postauksen alkuun aika pitkästikin tuosta Ziperall-merkistä, sillä sen tuotteeseen ihastuminen tuntui aluksi syntiseltä. Sukseni menivät niin pahasti ristiin kilpailevan haalarimerkin kanssa heidän törttöilyjensä vuoksi, että valitsin uudeksi suosikkihaalarimerkikseni sen seuraavaksi parhaan. Edellisen työpaikkani nimeen en täällä aio enää viitata, jotta kyseinen firma ei saa minulta yhtään enempää mahdollisia asiakkaita. Surullista, että mukavan työn piti päättyä niin ikävästi, mutta onneksi on aina näitä B-suunnitelmia. :)