Pahoittelut liisteröityneestä postaustahdistani, päsiäisloma jäi kai vahingossa vähän päälle. Enpä muuten ole ennen kuvannut videota nettishoppailustani, mutta nytpä on sekin sitten kokeiltu. Pääsin Indiedaysin ja Ostohyvitys.fi-sivuston yhteistyökampanjassa kokeilemaan, miten shoppaillessa voi saada rahaa säästöön ja esittelen tätä ihmettä nyt teillekin ihan videomuodossa. Älkää hämääntykö videolla näkyvästä tietokoneesta, se on työkoneeni eikä siksi kuulu omenasukuun kuten muut koneeni. Tämä postaus kannattaa muuten lukea maltilla loppuun, sillä kuten videollakin tulen kertomaan, niin postauksen lopusta löytyy aivan erityinen etu lukijoilleni.

Kuten videolta jo kävi ilmi Ostohyvitys.fi-sivusto on ilmainen palvelu, jonka kautta ostaessa saa ostoksistaan tietyn määrän rahaa takaisin tililleen. Sivusto kattaa jo yli 400(!) suomalaista ja ulkomaalaista nettikauppaa. Bonukset saa tililleen rekisteröitymällä sivustolle, täyttämällä tietonsa ja siirtymällä sitten haluamaansa verkkokauppaan Ostohyvitys-palvelun kautta ostoksille. Videolla testaamani Nellyn lisäksi sivustolta löytyvät mm. kenkätaivas Spartoo, vanha brittirakkauteni Asos, jumalattoman tuotevalikoiman omaava Zalando sekä monia suosikkikosmetiikkatuotteitani myyvä Yves Rocher. Bonusta voi keräillä myös lennoista ja hotelleista, ja koska lomamatkat maksavat yleensä vähintäänkin kolmenumeroisia summia, bonustakin kertyy roimasti. Bonus maksetaan tietyn varmistusajan kuluessa rahana tilille, joten sen voi luonnollisesti käyttää aivan miten itse tahtoo.

id_moumou_ostohuvitusJa sitten siihen teille suunnattuun etuun. Kaikki Indiedaysin kampanjasivuston kautta Ostohyvitys-sivustolle liittyneet saavat ensimmäisestä ostoksestaan tuplabonukset eli kaksinkertaisesti rahaa takaisin! Lisäksi monet muodin verkkokaupat tarjoavat tavallista korkeampaa bonusta kampanja-aikana tehdyistä ostoksista. Rekisteröidy tämän kampanjasivuston kautta palveluun ja klikkaile ostohyvitykset bloggaajien tilien sijaan kätevästi ihan omalle tilillesi. Kampanja-aika kestää 31.5.2013 asti. :)

Edit: Rekisteröitymislomake toimii jälleen!

(tietokone ja farkut saatu)