Lauantainen shoppailukierros Ideaparkissa tuotti tyydyttävää tulosta, vaikka suuri osa löydöistä jäikin kauppoihin odottamaan ostajiaan. Alan hiljalleen oppia, että kivoja juttuja voi vain ihailla kauempaa eikä kaikkea tarvitse omistaa. Tajusin kauppoja kierrellessäni, että voisin palata niihin tapoihin, joita harrastin blogissani aivan sen alkuaikoina eli voisin vinkkailla enemmän hyvistä löydöistä ilman, että olen itse “joutunut” ostamaan niitä. Niinpä näpsin muutaman valokuvan shoppailukierroksellani tänne blogiin. Pahoittelut, ne ovat kaikki vinossa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Huomioimisen arvoisia myymälöitä Ideaparkissa tällä hetkellä ovat mielestäni ainakin Marimekko ja H&M. Marimekon huumaava kangashylly pakottaa aina tuijottamaan itseään minuuttitolkulla uutta sisustusta suunnitellen. Keväiset mekotkin piti kurkkia läpi ja löysin monta lempparia. Tänään vietetään kaikissa Marimekon myymälöissä sopivasti ennakkoalepäivää, joten kannattaa käydä kurkistamassa valikoima. H&M taas lumosi minut välittömästi printtihousurekillään, josta upeita housuja olisi saanut ostaa vain 10 euron kappalehintaan. Olen muuten miettinyt jo useasti, että nuo mustavalkoiset housut, joissa on hieman violettia tehosteena, voisivat hyvin olla Marimekon mallistosta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Keskityin luonnollisesti kiertelemään eniten Spirit Storessa, josta nappasin siskoni shoppailemaan mukaan hänen työvuoronsa päätyttyä. En alunperin suunnitellut ostavani mitään, mutta aurinkolasitarjous oli liian hyvä ja myyjäpoika liian taitava, joten päädyin ostamaan jättiaurinkolasit kevätaurinkoa vastustamaan. Nuo erikoiset sangat kiehtoivat minua, vaikka en aluksi meinannut edes sovittaa laseja. Onneksi sovitin, sillä ihastuin niihin kovasti. Miljoonien pilottimallisten aurinkolasien rinnalle oli ehkä hyväkin saada jotakin naisellisempaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lopulta sisko vapautui seuraani ja suuntasimme pääkohteeseeni eli kohti Vero Modaa! Sain BLOGi-TV:n ensimmäisestä jaksosta palkkioksi lahjakortin kyseiseen liikkeeseen ja halusin käyttää sen heti, etten hukkaisi sitä. Ei nimittäin olisi ensimmäinen kerta, kun niin kävisi. Päädyin ostamaan jo aiemmin sovittamiani vaatteita, mutta myös jotakin ihan uutta. Kuvasin tylsyyksissäni teille pitkästä aikaa videon, jolla esittelen ostokseni teille, joten kunnon kuvia ostoksista ei nyt vielä tässä vaiheessa tule. Jos ette jaksa katsoa videota, näette kyllä ostokset myöhemmin asukuvissa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tyytyväinen pääsiäislomailija lähtee tänään takaisin Helsinkiin painavan matkalaukun kanssa, mutta se ei haittaa yhtään. Kaikki ostokset olivat niin onnistuneita, että niitä raahaa mielellään mukanaan. Odotan varsinkin noiden farkkujen käyttämistä, sillä ne ovat päällä ihastuttavan pehmoiset ja venyvät jokaiseen mahdolliseen suuntaan. Uskokaa tai älkää!

(tiikeripaita saatu)