Videopostausten perään kysellään vuodesta toiseen ehkäpä jopa eniten blogissani. Pyyntöihinne on nyt vastattu oikein kunnolla, sillä Indiedaysin BLOGi-TV:n pilotttijaksossa esiinnymme sekä minä että yksi parhaista ystävistäni eli naapurini Jonna. Alempaa tästä postauksesta löytyvä Kevään muotitrendit -jakso starttaa 15-osaisen videosarjan, joissa esiintyvät suositut bloggaajat erilaisten teemojen ympärillä. Jaksot esitetään kevään 2013 aikana Indiedaysin blogeissa ja muualla portaalissa. Tässä ainutlaatuisessa netti-tv -sarjassa tutustutaan siis tuttujen bloggaajien johdolla ajankohtaisiin ilmiöihin ja tietysti tuleviin trendeihin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

sello vero moda

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

sello vero moda 2

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Meidän jaksomme kuvattiin Leppävaarassa Sellon uudessa Vero Moda -liikkeessä, jossa pääsimme tutustumaan kevään muotitrendeihin ja sovittelemaan trendikkäitä vaatteita läpi. Vero Modan omien tuotteiden lisäksi ratsasimme trendejä uudelta brändiltä eli Noisy Maylta sekä Onlylta, Objectilta ja Piecesiltä. Varsinkin tuon ensimmäiseksi mainitun merkin vaatteet ihastuttivat, kuten ehkä tulette videolta tai viimeistään postauksen kuvista huomaamaan. Saimme valita itsellemme asuja, joista pidämme, mutta sovittelimme myös itsellemme (ja toisillemme) epätyypillisiä asukokonaisuuksia läpi. Katsokaahan tuolta alla olevalta videolta, millaisia asuja päädyimme kameralle tallentamaan.

Vaikka videolta näkeekin lähes kaiken oleellisen, tallensin osan asuista myös valokuvamuotoon. Kevään trendeistä suosikeikseni nousivat graafiset muodot, neonvärit sekä rento farkkutyttö-tyyli. Sovittelusessioidemme aikana kokeilin ylleni montaakin eri asua ja huomasin, että se pieni seikka, että viihtyy asussaan, on aika oleellinen. Stailasimme Jonnan kanssa toisemme ristiin ja en olisi kehdannut kävellä omassa asussani metriäkään liikkeen ulkopuolella. Nuo asumme leikattiin armeliaasti videolta melkein kokonaan pois enkä halunnut edes kuvata niitä itselleni muistoksi, mutta sainpa tällaisen opetuksen sovittelupäivästämme.

moumou vero moda 1

OLYMPUS DIGITAL CAMERA moumou vero moda 2

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

moumou vero moda 4

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

moumou vero moda 3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Käyn luultavasti ostamassa sekä nuo raitahousut että löysät farkut tällä viikolla. Ne jäivät kaivelemaan mieltäni sen verran pahasti, etten vaan voi hyvästellä niitä kokonaan. Neonväriset housutkin olivat ihanat, mutta sellaisia kaapistani löytyy jo muutamat. Ei ihan noin kirkkaina, mutta esimerkiksi nämä farkut kuuluvat mielessäni samaan kategoriaan. Mietin myös kuvauksissa, että pitäisi opetella käyttämään enemmän hameita, mutta en vaan tunnu törmäävän itseäni miellyttäviin yksilöihin sitten millään. Oikeastaan en edes tiedä, millaista hametta etsin, mutta etsinnät näköjään jatkuvat vielä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
moumou vero moda 5
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Bloggaaja TV -jakson kuvauksissa oli aivan järjettömän kivaa! Minun ja Jonnan välinen kemia oli saatu tallennettua videolle yllättävänkin aitona. En olisi rehellisesti sanoen lähtenyt tekemään tätä videota kenenkään muun kuin jonkun ystäväni kanssa, joten onneksi arpa suosi Jonnaa. Huomasin muuten tuolta videolta senkin, että jos en hymyile, näytän aivan äärettömän masentuneelta ihmiseltä.  Nyt alan ymmärtää ystävieni “onks hei kaikki ok” -kysymykset, joita heitellään ilmoille heti, jos himmennän megawattini edes hetkeksi. On riesa profiloitua iki-iloiseksi tyypiksi, kun neutraali ilmekin tulkitaan masennukseksi! :D