Viikon paras sarjakuva, jota tähdittää hulvattoman hellyyttävä Kiroileva siili, ottaa kantaa tämän viikon kuumimpaan kansalaisaloitteeseen. Aiheesta tuskin tarvitsee enää selittää sen enempää, ainakin oma Facebook-seinäni tulvi alkuviikosta allekirjoituspainostusta sen verran, että melkein jo iski vanha tuttu vastareaktio päälle. Maagiset eli vaadittavat 50 000 nimeä saatiin yhdessä kuitenkin täyteen järjettömän nopeasti, ei kai tässä voi kuin olla hämmentynyt ja onnellinen. Nythän nimiä on kerätty jo aivan jäätävä määrä. Kiitos, Suomi! Sarjakuvan piirsi muuten Milla Paloniemi.

64214_542426659111376_1074658922_n

Viikon paras ystävämyynti löytyy vielä muutaman päivän ajan Valimosta MPH Fashion Outlet Citystä. Paikalle pääsee Helsingistä kätevästi A-junalla, mutta ilmaisia parkkipaikkojakin tosiaan löytyy. Parhaimmillaan tarjoukset ovat jopa -80 % ovh:sta eli melkeinpä ilmaisia. Merkeistä tarjolla on Guessin sekä Calvin Klein Jeansin lisäksi myös oma suosikkini eli Liu Jo. Megasystikset jatkuvat lauantaihin asti, vielä ehtii siis hyvin edullisille ostoksille. Itse löysin näistä ystiksistä viime vuonna mm. tämän trenssin ja tämän mekon. Tällä kertaa varallisuus ei riittänyt ostoksiin, mutta kävin kyllä vähän kurkistamassa valikoimaa aamulla. Vielä löytyy monenlaisia herkkuja!

2783_548495518506038_360716766_n

Viikon paras herkku on hetken unohduksissa ollut paukkumaissi. Myös suklaa maistuu pitkästä aikaa, kuten otsastani huomaa. Saisi jo loppua tämä maaliskuu, niin stressikin vähenisi enkä himoitsisi koko ajan jotakin epäterveellistä. Pitääkin muuten tuossa viikonloppuna kirjoitella tänne hieman treenfiiliksiä, tuli tuosta stressitasojen laskemisesta vaan mieleen. Liikunta auttaa pidemmällä aikavälillä stressiin paremmin, mutta herkkuja saa kaupassa kahdessa minuutissa. Krhm.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikon paras toiminto löytyy Pantenen How´s your hair? -sivustolta. Itse kuulun niihin hölmöihin ihmisiin, joille lämpöasteet itsessään numeroina eivät sano oikein yhtään mitään, vaan täytyy aina käydä ulkona, että tietää, miten kylmä tai lämmin siellä sitten todella on. Nykyään päivän kampauksen voi valita tämän näppärän sivuston täsmäsään avulla. Ulkona vallitsevan sään ja asteiden lisäksi sovellus kertoo sanallisesti, millaiset hiukset ulkona selviävät. Mahtava “turhake”! :D

saa