OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aurinkoisen tiistain kunniaksi vastaan Nooralta saamaani haasteeseen nolosti myöhässä. Olen nykyään vielä normaalia surkeampi toteuttamaan toivepostauksia nopealla tai edes nopeahkolla aikataululla. Tarun alunperin ilmoille heittämä haaste kuuluu näin:

“1. Haasteen saatuasi kerro keneltä sen sait ja jaa parhaimmat ja toimivimmat niksisi aitoon Pirkka-lehti henkeen omassa postauksessaan, ihan mihin tahansa liittyen. Oli aihe sitten kosmetiikka, meikkaus, sisustaminen, askartelu, muoti, DIY-puuhat, ruoanlaitto, kirppistely, valokuvaus tai vauvanhoito. Voit jakaa niksisi haluamassasi muodossa, kuvin tai sanoin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2. Linkitä tekstisi tämän haasteen aloittaneen blogipostauksen kommenttilaatikkoon, jos haluat olla mukana kisaamassa BESO Helsinki-koruista. Postauksen löydät home at last-blogin sivupalkista. Haasteen aloittanut bloggaaja palkitsee kommenttiboksiin linkitettyjen postausten joukosta kolme parasta niksiä koruilla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

3. Haasta haluamasi määrä bloggaajia mukaan, ja etenkin ne, joiden uskot istuvan kekseliäimpien niksien päällä! Käy huikkaamassa haasteesta haastettujen blogien kommenttiboksissa.”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oma vinkkini liittyy kauneudenhoitoon ja on testattu ääriolosuhteissa mökillä useampaankin otteeseen. Käytetyistä kahvinporoista kun saa edullisen ja toimivan kuorinta-aineen, jonka kofeiinin pitäisi kuulemma vielä vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Porojen käyttö on niinkin helppoa, että niitä hierotaan hellästi vielä lämpiminä kostealle iholle ja huuhdellaan sitten pois. Itse testasin tätä kuorintaa tällä kertaa “vain” käsiini, mutta olen kuullut villin huhun, että tämä on eräs toimivimmista täsmäaseista selluliittia vastaan. Kuka tietää, onko se totta, mutta kuorinta-aineena tämä on ainakin yksi parhaista!

Nyt kun oma kauneudenhoitovinkkini on jaettu ihan kuvien kera, haastan mukaan naapurini Jonnan, hullutteluseuralaiseni Veeran, luottohenkilöni Sallan ja blogipikkusiskoni Ainon eli blogimaailman omat enkelini. <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA