OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  1. Neonväriset nahkakorkkarit piristävät oloa melkeinpä jopa paremmin kuin vanha tuttu kofeiini. Neonväreihinkin voi tosin jäädä pahasti koukkuun.
  2. Jos pituutesi ei huimaa päätä, Liu Jo Jeans -merkin pyllynkohotusfarkkusarjan caprit(!) käyvät täysimittaisista farkuista. Alle 1,6-metrinen bloggaaja sai omansa blogilahjaksi, muut voivat tilata farkkunsa täältä.
  3. Huulipuna viimeistelee tyylin ja sen puuttuminen saattaa jopa ärsyttää jälkikäteen. Opettele nyt lopultakin käyttämään huulimeikkiä useammin!
  4. Mieti useammin, miltä vaate näyttää kuvassa. Keskity siis ensi kerralla asettelemaan ylipitkät hihat edes hieman järkevämmin.
  5. Poista blogilahjuskännykkä takataskusta ennen valokuvausta. Tai älä oikeastaan tuhoa housujesi taskuja ollenkaan säilyttämällä niissä omaisuuttasi.
  6. Hymyile silloinkin, kun ei tunnu siltä. Hymy muuttuu useimmiten aidoksi ihan itsestään ja hymy on kuitenkin se kaikista kaunein asuste.
  7. Kukkapaita tekee kevään. Fashionstore-nettikaupalta saatua Guess by Marciano -merkin paitaani voi edelleen tilata täältä.
  8. Jos saat tilaisuuden mennä meikattavaksi, pyydä jotakin kasvoihisi sopivaa. Huono meikki voi laskea itsevarmuuden minimiin ja pilata päivän.
  9. Kun sääret pitää piilossa ja kaula-aukon maltillisena, voi vilauttaa vähän käsivarsia. Vilauttamisessa maltti on todellakin valttia.
  10. Ole pukeutumisessasi uskollinen vain itsellesi. Aina.