“Luovan hulluuden yhdistyessä rakkauteen vaatteita, fantasiaa, glamouria, teatteria ja unenomaisuutta kohtaan on lopputuloksena yhden tytön unelma ja elämäntapa, pukutaiteen ja vaatesuunnittelun värikkäällä polulla.”

Uuden työni puolesta saan olla jopa luvattoman paljon yhteydessä suomalaisiin suunnittelijoihin. Eräs uusista suosikeistani on Anne-Mari Pahkala, jonka ihastuttavan voimakkaat luomukset vetoavat minuun varsinkin herkullisten värimaailmojensa puolesta. Kaikki tuotteet (sekä myyntiin valmistetut että mittatilaustöinä teetetyt) valmistetaan aina eettisesti suomalaisena käsityönä. Anne-Marin töitä voi nähdä niin esiintyvien taiteilijoiden päällä kuin isommilla firmoilla kuten TV-kanavilla tai musiikkiyhtiöillä käytössä. Myös Itsenäisyyspäivän vastaanotoille on teetetty upeita pukuja tältä koko ajan lisää nimeä ja tunnettuutta saavalta suunnittelijalta.

Anne-Marin blogia voi seurata täällä ja merkin hiljalleen kasvavaan Facebook-ryhmään voi halutessaan liittyä täällä. Tuosta yläpuolelta voi puolestaan ihailla mallistoa “Would you like to hear a story about each of my nine lives?“, joka on yksi minun ehdottomista suosikeistani suunnittelijalta. :)

(lainaus AMP:n nettisivuilta)