Kevät tuo, kevät tuo pastellivärit! Indiedaysin ja Nanson yhteistyökampanja oli viimeksi suuri menestys, joten toivottavasti pidätte myös tästä jatko-osasta. Hain kampanjaa varten Nansoa edustavalta PR-toimistolta kuvauslainaan muutaman suosikkituotteeni Nanson kevätmallistoista. Jotenkin onnistuin valitsemaan vaatteet vielä hyvin samasta tyylistä. En yleensä ole pastellivärien ylin ystävä, mutta ehkä juuri siksi niihin on helppo ihastua. En ole ehtiä kyllästyä niihin vielä alkuunkaan sillä olen keskittynyt enemmänkin neonväreihin sekä jokakeväiseen seilorityyliin.

Nanson kevätmallistoja on kolme ja niistä ensimmäinen on Casual kevät 2013, jonka pääteemana ja kantavana voimana on valo. Mallisto on energinen ja sitä voi ihastella täälläNanso by Anna Ruohonen ihastutti minua tällä kertaa eniten mallistoista ja valitsinkin molemmat lainatuotteeni siitä. Yksinkertaisen kaunista mallistoa voi ihailla täällä. Nanso by Katri Niskanen on mallistona hieman rohkeampi kuin viimeksi ja moni bloggaaja onkin ihastunut malliston Salli-mekkoon. Mallistoa voi ihailla täällä. Kaikkia mallistojen tuotteita voi ostaa joko myymälöistä ympäri Suomen tai näppärästi netistä NansoShopista.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Malliltaan kapeahko Iris-mekko oli osunut silmiini jo ennen kampanjahakua, joten kun kuulin päässeeni mukaan kampanjaan, kävin heti nappaamassa tämän itselleni kuvauslainaan. Vaikka vartalotyypilleni olisi varmasti suositeltu mustalla alaosalla ja mintuvihreällä yläosalla myytävää versiota, tämän vaaleamman väriyhdistelmä lumosi minut täysin. Hitot pukeutumissäännöistä, tunnepohjalla pärjää paljon paremmin! Lila ja likainen beige toimivat hyvin yhdessä ja tuovat jotenkin valoa mekon olemukseen. Suunnittelin jo, miten tätä voisi käyttää mustan nahkatakin kanssa, jos kävisin ostamassa tämän itselleni kuvauslaina-ajan päätyttyä. On kummaa, miten näinkin söpö mekko onnistuu olemaan samalla seksikäs.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAmoumou nanso 2 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Siinä, missä tuo äskeinen mekko lumosi minut kapealla mallillaa, leveähelmainen Säde-mekko taas hurmasi juurikin runsaalla liikkuvuudellaan. Jotenkin onnistuin vangitsemaan tuon upean helman valokuviinkin. Se on ihan täysi kellohelma ja liikkuvuudeltaan todellakin aivan ihastuttava! Mekkoa on saatavilla samassa värissä kuin tuota ylempien kuvien Iris-mekkoa, mutta tässä värit ovat vain toisinpäin. Helma on siis toisessa värivaihtoehdossa violetti. Tämä mekko on maaliskuun ajan Nanson nettikaupassa kanta-asiakastarjouksessa. Mekon voi ostaa 20 % halvemmalla rekisteröidyttyään verkkokauppaan ja alennus annetaan automaattisesti kassalla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA moumou nanso OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jotta tekin pääsisitte fiilistelemään Nanson kevätmallistoja, tälläkin kertaa kampanjaan kuuluu ihana arvonta. Etsi siis NansoShopista joistakin postauksessa mainituista kolmesta kevätmallistosta se ylivoimaisesti ihanin tuote, linkitä se tämän postauksen kommentiboksiin perjantaihin 15.3.2013 kello 20:00 mennessä ja voit voittaa 100 € arvoisen lahjakortin NansoShop-nettikauppaan. Tasapuolisesti arpaonnea kaikille. Odotan innolla, mikä tuotteista saa tällä kertaa eniten ääniä! :)