OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kylläpä kampanjapostaukset taas kerääntyvät! Viikonlopuksi startataan nimittäin arvonta, jonka sponsoroi tuttu yhteistyökumppanini Björn Borg. Merkin tämän vuoden kevät-/kesämallistoon kuuluvat hullut Party Pantsit, joiden markkinointiin on kehitetty mieletön kampanja. Skannaamalla Party Pantsien kokolapuista löytyviä koodeja tuon ylläolevan kuvan pakkauksen ohjeiden mukaan (esimerkiksi kännykän ilmaisohjelmalla) voi voittaa liput bileisiin joihinkin Euroopan maista. Omat housuni ovat naisten mallia, mutta myös miehille on tarjolla näitä kahdessa eri pituudessa.

björn borg party pants

Kilpailukysymys kuuluu siis näin: “Millaiset olisivat unelmiesi bileet?” Vastata voi tämän postauksen kommenttiboksiin ja vastausaikaa on sunnuntai-iltaan eli 10.3.2013 kello 20:00 asti. Palkintona on 100 euron arvoinen Björn Borg -tuotepaketti, joka sisältää myös tällaiset Party Pantsit. Tuotteita on tosiaan sekä naisille että miehille eli kuka tahansa voi osallistua arvontaan. Tasapuolisesti arpaonnea kaikille! :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(bokserit ja puhelin saatu)