Vaikka vaaleanpunainen väri alkaa olla jo siirretty menneisyyteen, sen isosisko eli pinkki väri on jotenkin ottanut minut pitkästä aikaa valtaansa ja hiipinyt jälleen salakavalasti osaksi elämääni. Huomaan värin vetävän minua puoleensa kaupoissa ja punaisen huulipunan sijaan tahdonkin yhtäkkiä maalata huuleni pinkeiksi. Kokosin tähän postaukseen muutaman ihanimman pinkin asian elämästäni, jotta tekin näette, mitä kaikkea olen ympärilleni hiljalleen haalinut. Pahoittelut jo etukäteen, jos väri-ihastus pääsee tarttumaan kuvien välityksellä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Guess-merkin Guess Girl -tuoksun lanseeraustapahtumasta lahjaksi saatu tuoksupullo on kerrassaan suloinen ja tuoksu sopi yllätyksekseni omalle iholleni aika kivasti. Tuoksusta löytyy sekä hedelmää että kukkaa flirttailevana yhdistelmänä, joten olisin ehkä tuosta tuoksuprofiilista voinut jo arvailla tuoksun sopivan meikäläiselle. Pullo on tyttömäisen kaunis, mutta hämmentävä, sillä korkin keskiosa on yllätyksellisesti kovan muovin sijaan pehmeää kangasta. Kaikkea ne hajuvesipullosuunnittelijatkin keksivät, kun koettavat luoda jotakin uutta! :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Luottolukijalta saadut villasukat ihastuttavat edelleen illasta toiseen. En tajunnut yhtään epäillä, että tällainen lähetys on tulossa, vaikka siitä nyt jälkikäteen ajateltua aika vahjasti vihjailtiin. Kiitos joka tapauksessa pinkeistä villasukista, ne ovat juuri sopivat räpylöihini ja värityskin on aivan täydellinen. Tuntuu todella mahtavalta, miten joku voi vain blogini perusteella ymmärtää, millaisista asioista pidän.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sarenzalta saadulla lahjakortilla tilatut varrettomat Converse-tennarit tulevat tallaamaan lähikatujen asfalttia toivottavasti jo ihan muutaman viikon sisään. Vadelmanpunainen väri sopii myös sattumalta täydellisesti erääseen kevään suosikkihuulipunaani. Saatan hyvinkin hankkia kevääksi vielä toiset tennarit, sillä tuon luottonettikauppani valikoimista löytyy perusmallien lisäksi myös erilaisia nahkaisia, moninkertaisella läpällä koristeltuja sekä Marimekon kanssa yhteistyössä valmistettuja tennarimalleja.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Guess by Marcianolta edelleen jatkuvasta mallihakukampanjasta kiitokseksi saamani kirjekuorilaukku lumoaa kirkkaalla värityksellään. Laukku on väriltään neonpinkki, se on kiiltonahkaa ja “rannekahleeseen” johtavan ketjun voi napsauttaa halutessaan myös normaaliksi hihnaksi. Näitä näkyi olevan ainakin Kampissa jo myynnissä, mutta sain vihjeen, ettei näitä ole kovin montaa eli kannattaa pitää kiirettä, jos neonvärit kiehtovat. Tämän pinkin lisäksi tarjolla on mm. turkoosi versio. Ja tosiaan, laukku on aitoa nahkaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Itselle lahjaksi tilattu Alexander McQueenin huivi tulee pariutumaan harmaan t-paidan kanssa heti, kun löydän hyvän paitamallin. En olisi uskonut, että t-paidan ostaminen voi mennä monimutkaiseksi, mutta löydän niistä kaikista jotakin vikaa. Hyvistä perusteeppareista saa siis vinkkailla. Nythän muuten kuolaan kieli vyön alla tuolta nettikaupasta jo muitakin tämän jumalaisen suunnittelijan huiveja. Onneksi rahatilanne on sen verran surkea, ettei tulisi mieleenkään tilata yhtään mitään.