Viikon paras uutinen on niin huippu, että meinaan pakahtua ylpeyteen, kun saan kertoa tämän teille. Minun ja monen lukijani rukouksiin on viimein vastattu, sillä jumalainen Mert Otsamo suunnittelee nettimyyntiin täksi kevääksi/kesäksi pienen malliston. Mallisto tulee sisältämään pienen erän upeita muotiluomuksia sekä naisille että miehille, jotka sopivat niin arkeen kuin juhlaankin. Mallisto tullaan toteuttamaan yhteistyössä The Fashion Mags -sivuston kanssa, minkä kautta se myös myydään. Ja mistäkö minä olen saanut käsiini tämän tiedon sekä herran luonnoksia ainakin toistaiseksi the Architect -malliston nimellä kulkevan kokoelman myyntikappaleista? Siitä kerron lisää myöhemmin. ;)

mert otsamo the architect

Viikon paras video löytyi Facebookista yläastekaverin seinältä. Tämä meni kyllä suosikkikissavideolistaukseni kärkeen aivan heittämällä. Jätän jälleen kerran selitykset sikseen ja suosittelen katsomaan itse videon! :D

Viikon paras himotus löytyi H&M:n showroomilta viime viikolla. Kävin jälleen kerran etukäteen tutustumassa uusiin mallistoihin ja törmäsin jo toista kertaa erääseen punaiseen hapsuhameeseen. Aiemmin se oli jäänyt kummittelemaan mieleeni jostakin naistenlehdestä. Tuossa hameessa on vaan kaikki jotenkin kohdallaan! Pitänee selvittää, milloin hame oikein ilmestyy myyntiin ja paljonko sille aiotaan oikein pistää hintaa. Aion todellakin opetella käyttämään hameita vain tuon kaunokaisen vuoksi. Punaista väriä ja hapsuja kun on meikäläisen lähes mahdotonta vastustaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikon paras kaksintaistelu käydään kahden Glee-sarjan komistuksen välillä. Kuolaan molempia vuorotellen, mutta en oikein osaa päättää, kumpi on parempi kokonaisuus. Voittaako testosteronia tihkuva paha rokkipoika jumalaisella äänellä siunatun homomiehen? Itsehän käyn niin villinä miehiin yleisestikin, ettei homous vaikuta tässä kilvassa yhtään. Ainakaan negatiiviseen suuntaan. (Erehtymättömästä homotutkastani suuresti huumoria repivä Jonna kuolee luultavasti tällä hetkellä nauruun tietokoneellaan.) Mutta kertokaapa te nyt kumpi noista miehistä teistä vie voiton?

puck_vs_blaine

(kuvat täältä ja täältä)