Nyt on sitten hiustyyli jälleen kerran päivitetty parempaan ja lopputuloksesta tuli juuri sellainen kuin suunnittelinkin. Pituutta lähti taas muutama sentti ja sen lisäksi hiusten väri tummeni. Punaisuutta taitettiin edelleen pois. Hiusteni väri tulee luultavasti tummenemaan vielä lisääkin kevään aikana, mutta siihen projektiin palaan myöhemmin, kun eräiden juhlien päivämäärä vihdoin selviää. Kuinka voikin niin tavallinen asia kuin kampaajakäynti pelastaa koko päivän? Ehkä se johtuu siitä, että on mukava, kun joku keskittyy muutaman tunnin ajan vain sinuun, sinun hiuksiisi ja sinun ajatuksiisi. Hiukseni taikoi kuntoon muuten jälleen kerran Salon Noirin maailman ihanin Ville. Kiitos. <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Päivän asunani oli musta mekko, josta pidän paljon, mutta josta ei nyt oikein saatu hyviä kuvia. En tiedä, keneltä olen perinyt tavan sulkea silmäni juuri, kun joku ottaa kuvaa, mutta se ominaisuuteni tuhosi noin 8(!) muuten hyvää asukuvaa. Siksi saatte kuvia asustani vain sivusta, pahoittelut. Kuvia ennen olin tosiaan juuri käynyt kampaajallani, joten hymyä ei tarvinnut yhtään pakottaa ulos. Asukuvat saatiin helpotuksekseni napattua hieman syrjässä ihmismassoista, niin ei edes hävettänyt yhtä paljon kuin yleensä. Lupaan jatkossa kurkkia kuvat edes nopeasti läpi, jotta en kämmäile enää näin typerästi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

mekko – Nanso (saatu)

vyö – Love Mochino

kengät – Spirit (saatu)

Sitten noihin hermoja raastaviin kenkiini. Valitettavasti kuulun niihin varsin hölmöihin ihmisiin, jotka tuhoavat kivoja asioita kuluttamalla ne puhki. Syön suosikkiruokaani kunnes en pysty nielemään sitä enää palaakaan ja kuuntelen suosikkibiisiäni kunnes se alkaa ärsyttää. Nyt olen käyttänyt suosikkinilkkurini “puhki” enkä jaksa katsella niitä enää yksissäkään asukuvissa. Pitänee pistää ne hetkeksi jäähylle, jotta osaan taas arvostaa niitä. Tämä viimeinen kuva piti pistää tänne ihan vain siksi, että rakkautta ei voi ylistää koskaan liikaa. Kaikilla on siihen oikeus. Peace and love.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA