Viikon paras lahja tupsahti luokseni Lumenelta, kun sain testiin uusia Angry Birds by Lumene Natural Code -meikkejä. Yhtä huulikiilloista olinkin jo kokeillut etukäteen, mutta muut sarjan tuotteet ovat aivan uusia tuttavuuksia.  Meikkisarja sisältää huulikiiltoja, kynsilakkoja ja ripsivärin. Sarjan maskottina toimii Stella-lintu. Tuolla kampanjasivustolla arvotaan muuten näköjään tuotepaketteja, joten jos olette itse yhtä lapsellisia kuin minä tai tiedätte jonkun, joka tällaisista meikeistä ilahtuisi, osallistukaa ihmeessä arvontaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikon paras peli (ei tällä kertaa ole samaa tasoa suosikkivitsini kanssa vaan) on Where’s My Water -mobiilipeli. Pikkusiskollani on paha tapa vinkata koukuttavista peleistä ja sovelluksista, joten ilmaista kokeiluversiota pelattuani latasin itselleni koko pelin. Ja vähän lisäosia. Peleihin koukuttuminen on niin ihanaa eikä se ole onneksi edes kallista, kun pelit maksavat alle euron ja viihdyttävät kuitenkin tuntikausia! Puhelin on edelleen saatu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikon paras ostos liittyy huiviprojektiini. Olen ihaillut erään suosikkisuunnittelijani eli Alexander McQueenin pääkallohuivia mm. Mrs. V:n blogissa (varsinkin tässä postauksessa) ja nyt vihdoin löysin värin, jossa sen itselleni halusin kevättäni piristämääb. Uhosin jo alkuviikosta opettelevani käytämään huiveja ja nyt olen löytänyt sellaisia kaunottaria, että lupaus on pakko pitää. Pinkki pääkallohuivi olikin sitten viimeinen huvitteluostos pitkään aikaa, sillä entinen työpaikkani lykkäsi sellaisen myrkyn eteeni, että menetin yöuneni. Onneksi on säästötili ja palkkaturva. :/

hupshuiviViikon paras bongaus nähtiin Oscar-gaalassa Helen Huntin yllä. Tummansininen iltapuku oli malliltaan yksinkertaisen kaunis ja korosti näyttelijättären vartaloa kauniisti. Mekko oli valmistettu silkkisatiinista juuri tätä tapahtumaa varten. Entäs se mekon merkki? H&M. Idea mekon takana oli mahtava, mutta kuten muutama muukin on todennut, mekko näyttää ryhdittömältä ja ryppyiseltä. Sen helmassa näyttäisi lisäksi olevan roskia. Harmittaa vietävästi, koska tämä olisi ollut massaketjun tilaisuus todistaa, että heidän tuotteissaan voi astella häpeilemättä jopa punaiselle matolle.

85th Annual Academy Awards - Arrivals

(kuvat Net-A-Porter ja H&M)