Jos shoppailu on paheeni, aleshoppailu taitaa olla kuolemansyntini. Isä houkutteli tyttärensä aamulla mukaan Pirkkalaan Halpa-Hallin lopetusmyynteihin, kun tiesi saavansa takuulla innostuneen seuralaisen ostosreissulleen. Aivan kaikki tuotteet oli alennettu 60 %, joten pakkohan se oli lähteä tarkistamaan, jos vaikka löytäisi höylään teriä tai muuta kallista käyttötavaraa edullisemmalla hinnalla. Isä osti lopulta itselleen sukset ja monot, meikäläinen taas keräili ostoskoriinsa “vähän kaikkea pientä ja kivaa” ympäri ruuhkaista kauppaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viimeksi postailin maalta eräästä ihanasta kosteusvoiteesta. Nyt löysin poistomyynneistä saman sarjan ihonhoitopaketin, johon kuuluu puhdistusemulsio, kasvovesi ja kuorintavoide. Herbinan MarjaSpa -sarja on minulla ja siskollani täällä Kylmäkoskella yhteisessä käytössä, joten tämä omien sanojeni mukaan lähes ilmainen paketti teki kerralla kaksi naista onnelliseksi. Kolmen tuotteen paketin hinta taisi olla suunnilleen 4 euroa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Marjaisalla linjalla jatketaan. Laivastonsininen kravatin (älkää kysykö) lisäksi hamstrasin pikkusiskoni ja minun suosikkivartalovoidetta purkkitolkulla. Hintaa oli jätetty suunnilleen 4 euroa purkkia kohden, mutta valitettavasti hyllyssä oli jäljellä vain kolme purnukkaa. Lumenen Berry Refresh -vartalovoide tuoksuu niin herkulliselta mustikalta, ettei mitään tolkkua. Saunan jälkeen tuo paksuhko voide pelastaa kiristävältä tunteelta aivan hetkessä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vaateosastolta nappasin itselleni reilulla kympillä mustat farkut ja samat farkut vihreinä sekä minulle että siskolleni. Sisters Pointin housut ovat juuri sellaiset vaatekaapin kulmakivet, jotka voi yhdistää asuun kuin asuun. Henkäyksenohut hihaton pilkkupaita on myös monipuolinen ja se sopii kivasti sekä mustien että vihreiden housujen kanssa. Rintsikat tai alustoppihan tuosta kuultaa läpi, mutta who cares. Paidan merkki on luultavasti Merlyn, epäselvä fontti merkkilapussa hieman hämää vanhan silmää. Hintaa oli tälläkin se kymppi.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tulipa tässä samalla paljastettua, etten taas jaksanut viihtyä kotonani kovinkaan kauaa, vaan palasin (v)ihastuttamaan perhettäni. Eniten innoissaan paluustani taisi olla perheen kissa, joka sekosi aivan täysin ja heittäytyi uristen selälleen matolle. Sitä ennen se kyttäsi ikkunasta saapumistani silmä kovana ja tuli jopa ovelle vastaan. Aikamoista. Yhdeksi syyksi, miksi täällä tykkään olla, voisin muuten nimetä sen, että jos tarvitsee valokuvan itsestään, lähellä on aina joku, jolta voi pyytää apua. Välillä lopputuloksena on erikoinen taidekuva, mutta se ei haittaa. Aivan kuin vanhoina blogiaikoina, kun en vielä ollut itsenäinen ja ah, niin yksinäinen. ;)