sl-heart-3

Kaikki, jotka tahtovat välttää uusiin nettisivustoihin koukuttumisen, voivat sulkea selaimen nyt. Teille muille tahtoisin esitellä StyleLoving-sivuston, jolla vietän nykyään aivan liikaa aikaa.  Sivuston takana on meikäläiselle hyvinkin tuttu Helene Auramo, joka häärii myös meillä Indiedaysin taustalla. StyleLoving-palvelu mahdollistaa omien haavelistojen tekemisen verkkokauppojen kautta. Kun tuote lisätään palveluun, kuka tahansa pääsee näkemään sen hintatiedot ja saatavuuden. Myös inspiraatiokuvia on mahdollista ladata  tuotteiden ympärille ja tuotteet voi lisäksi merkitä “itselleen”, jos ne sattuu jo omistamaan. Omaan profiiliin voi siis tavallaan rakentaa virtuaalisen ostoslistan. Vaatteita, kenkiä, koruja ja asusteita voi himoita joko julkisesti tai salaa, jolloin muut käyttäjät eivät näe niistä listoillasi.

styleloving

Omien haaveiden lisäksi tällainen utelias otus arvostaa sitä, miten sivuston avulla voi helposti seurata muiden ihmisten haaveita. Seurattavia käyttäjiä sivustolta voi etsiä useallakin eri tavalla. Kokeilin itse Facebook-ystävieni etsimistä ja tuttujahan sieltä löytyikin! Seuraan tällä hetkellä tutuista bloggaajista mm. Teemua, Emmiä, Mariaa ja Mimmiä, mutta tahtoisin listalleni monta seurattavaa lisää. Jos kiinnostavia seurattavia löytyy naftisti, voi sivustolle kutsua ystäviään jäseniksi. Sivustolle voi rekisteröityä halutessaan täällä.
styleloving find users

Meikäläisen profiilin löytää nimellä MouMou (kerrankin tuo nimimerkki oli vielä vapaana) tai suoraan tästä linkistä. Olen klikkaillut vaikka mitä ihanuuksia himotuslistalleni, mutta vielä palkitsevampaa on painaa tuota “I own this” -nappulaa. Tykkään myös etsiä inspiroivia tyylejä haluamiini tuotteisiin. Esimerkiksi tuon Lumin viininpunaisen Elma-laukun kohdalle kaivelin tämän Jonnan asukuvan. Omiakin asukuvia voi lisäillä tuotteiden kohdalle, joten bloggaajille tämä sivusto tarjoaa vielä hieman extra-kivaa, sillä mahdollisuus uusien lukijoiden löytämiseen on aina positiivinen asia.
styleloving moumou

Että sellaista tällä kertaa. Parasta StyleLoving-palvelussa on yhteisöllisyyden tunne, kun erilaisia tuotteita voi himotella yhdessä muiden kanssa. Toisten käyttäjien omistamista ihanuuksista taas voi kysellä käyttökokemuksia tai yksityiskohtia halutessaan. Tunnustan vielä tähän loppuun, että liian selailun vuoksi päädyin tilaamaan muutaman jutun itselleni. Valitettavasti tuo Alexander McQueenin silkkimekko ei kylläkään kuulunut ostoksiini. ;)

styleloving item