OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Niinä päivinä, kun kukaan ei ole kuvaamassa asua tai ei edes keksi päälleen mitään ihmeellistä, voi onneksi säväyttää muilla keinoilla. Lakkasin eilen tylsyyksissäni kynteni ja aamulla päätin sitten soinnuttaa silmämeikkini violetteihin kynsiini. Violettia suositellaan silmilleni sen perinteisen vihreän ohella, mutta harvemmin käytän sitä itse. Ruskea silmämeikki on jotenkin turvallisempi. En tosin näköjään osaa vieläkään ottaa meikikuvia, joten tulevaisuudessa tuskin edes yritän kuvata meikkejäni. Piti muuten esitellä sitäkin, kuinka muhkean nutturan onnistuin hiuksistani saamaan ilman mitään lisäkkeitä, mutta eihän näissä kuvissa edes näy tukkaani. Maailman huonoin bloggaaja kuittaa! :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(tuotteet saatu, paita täältä)